Ha meghívnának Mészáros Lőrinc úr és Várkonyi Andrea esküvőjére milyen ajándékot vinnél az ifjú párnak?
Figyelt kérdés
Én 5 forintot vinnék neki úgy hallottam szereti a pénzt.🤡2021. ápr. 25. 11:39
11/22 A kérdező kommentje:
1,3,5 akkor elég rövidre sikerülnének a mézeshetek.
2021. ápr. 25. 11:55
12/22 Fsms 

válasza:

Egy pár közbeszerzési kiírást, de csak szigorúan 100 milliárd felett.
15/22 anonim 

válasza:

Mivel az esküvő költségeit részben én fizetem, minek vigyek még ajándékot is?
16/22 anonim 

válasza:

Vegyenek csak maguknak valami szépet abból a pénzből, amit elloptak tőlem és mindannyiunktól.
17/22 anonim 

válasza:

Várkonyinak egy zacskót, amit Mészáros fejére húz és a Chris Hemsworth képe van rajta, mégiscsak könnyebb lesz azt az arcot nézni a reggelizőasztal mellett.
Mészárosnak egy kézre erősíthető szappantartót, hogy ne ejtse le majd a börtönben 2022 után (bár az is lehet, hogy a cél eléréséhez elég lesz az is, ha ott már nincs a fején a Chris Hemsworthös zacskó).
18/22 anonim 

válasza:

DVD-ét díszcsomagban, amire az van írva Sárosdi Lilla üzenete Andreának:
19/22 anonim 

válasza:

#18 ez még liberálisként is szekunder szégyennel tölt el.
20/22 anonim 

válasza:

Andinak egy nagy dildót vagy a saját farkamat,mert Lölőnek tuti max 6 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!