Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ellenzék lett volna...

Ha az ellenzék lett volna kormányon, az ő járványügyi intézkedéseik miben lettek volna mások?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

EZ nem ugyanaz. Azt nem lehet tudni, hoyg az ellenzék mit CSINÁLT volna, csak azt, hogy mit MOND!

Ha nekik kellett volna megoldani a témát, ök is ugyanazt tették volna, csak akkor meg a mostani kormány követöi kötöttek volna bele.

Igazán nem törtem a fejem, milyen választási lehetöségek lettek volna reálisak a szavazásnál, de ezért nem szoktam szavazásokban rész benni, mert gyakorlatilag soha nincs olyan lehetöség, amivel egyetértenék.

2021. ápr. 24. 19:44
 12/15 A kérdező kommentje:

12-es,

NEKED, NEKEM, meg még jópár embernek nem ugyanaz. De vannak, akiknek igen, mert elhiszik, hogy amit mondanak/mondtak az úgy is lesz/lett volna. Szerintem aki azt a válasz lehetőséget jelölte be, komolyan úgy gondolja, hogy az ellenzéki járányügyi intézkedésekkel kevesebb halottunk lenne.

Én azt akarom megtudni, hogy mik lett volna azok az intézkedések? (függetlenül attól, hogy csak a szájuk járt, vagy tényleg komolyan bevezették volna)

Egy ilyen kérdésre nehéz olyan választási lehetőséget megadni, ami megfelel, már csak a karakterlimit miatt is. Valószínűleg mindegyik válaszlehetőségben van egy szemernyi igazság, csak az nem mindegy, milyen arányban.

2021. ápr. 24. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kb EU szinten lenne az átoltottság, emiatt a járvány 3. hulláma is tovább tartana, emiatt persze több lenne az elhunyt, és persze sokkal később nyitnánk...
2021. ápr. 24. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem az egészségügyi kapacitások elosztása, járványügyi korlátozások, feloldások hasonlók lettek volna.

Amiben máshogy cselekedtek volna valószínűleg, hogy nem vesznek olyan rengeteg lélegeztetőgépet Kínától és orosz, kínai vakcinákat sem használnánk, de lehet, hogy lettek volna ebből viták a kormánypártok között. Valami hasonlót képzelnék el, mint ahogy Szlovákiában, Csehországban kezelte a kormány a járványhelyzetet.

2021. ápr. 24. 20:59
 15/15 anonim ***** válasza:
8%
Kevesebb lenne az oltottak száma, de a korlátozásokat előbb meghozták volna, szigorúbbakat, ingyenes tesztelés, így kevesebb lenne a fertőzött, halott is.
2021. ápr. 24. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!