Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Koplárovics Béci kérdése:

Mit szóltok hozzá, hogy Gődény és társai munkásságát végre elismerték?

Figyelt kérdés
[link]

2021. ápr. 24. 18:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
"6 és 7. Persze az érvelésetek megalapozott mert az ATV-s vitában pontosan ez történt, Gődényék vitakultúrájában dominált a gyíkemberes érvelés és kiderült milyen félcédulás áltudósók öööö ja nem várj! Éppen ellenkezőleg történt, annyira jól nyomták hogy azóta pláne senki nem merészel beállni egy érvelős oda-vissza vitában velük szemben. :DDD" Valami félelmetes mennyire átmossa az agyatokat ez a pár szélhámos...
2021. ápr. 30. 16:30
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
Bécike, miért provokálódsz, nem unod? A kérdés pedig jelentve.
2021. máj. 23. 23:27
 13/15 A kérdező kommentje:

"miért provokálódsz"

Provokálódok? Te beszélni Ungarish? Ha a leírt kérdésedre akarnék válaszolni, akkor nyilvánvalóan azért "provokálódok" folyton, mert nekem saját véleményem van, nem pedig megmondóemberek és politikusok szavát zabálom kétpofára.

De gondolom a kérdés az akart lenni, hogy miért provokálok. Nos, a kérdés nem hiszem, hogy az, hhiszen tényleg egy elismerést kapott. Arról meg szerintem nem én tehetek, hogy csak ilyenre futja neki.

"A kérdés pedig jelentve."

Hát tudod megijedtem, hogy úristen mi lesz. Sajnálom Gyurikám, hogy nem bírod a kritikát.

2021. máj. 24. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanolyan birka vagy, mint a többiek, barátom. Gusztustalan, amit leművelsz itt az oldalon, te, meg az egyéni vélemény, ez jó vicc... XD
2021. máj. 24. 16:25
 15/15 A kérdező kommentje:
Oh, csak nem egy helikopterrel találkoztam már megint? :)
2021. máj. 24. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!