Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon az egyik legnagyobb az EU támogatottsága (kb. 70-80% körüli), de mégis egy olyan párt vezeti az országot, amely EU- ellenes?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 24. 16:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

És erre miből következtettél? Azért, mert felsoroltam hogy orbán mindenben az EU ellen nyilatkozik, uszít? Elég furán következtetsz. Ez ugyanaz, mint hogy aki utálja orbánt, az biztosan imádja az ellenzéki pártokat.

Nem állítottam sehol, hogy az EU tökéletes. Vannak hibái, semmi se hibátlan.

2021. ápr. 25. 18:46
 22/29 anonim ***** válasza:

21

Nincs tiltva a pártoknak, hogy szkeptikusan álljanak az EU örültségeihez. Még nincs...

2021. ápr. 25. 20:02
 23/29 anonim ***** válasza:
Aha, elkezdődött a félrebeszélés. Ez van, amikor már nem tudsz mit írni, akkor kitalálsz olyanokat, amiket senki se állított. Senki nem írta, hogy tiltva van. Olvasd el a kérdést. Akárhogy próbálsz mellébeszélni, orbán EU ellenes. És ne kezd újra, hogy nem az, olvass vissza, megkapod a válaszokat, hogy mi bizonyítja ezt. Szóval ne kezd megint, hogy nem az, hogy aztán csak be lehessen másolni a válaszokat.
2021. ápr. 25. 20:07
 24/29 anonim ***** válasza:
Erre írtam, hogy nincs abban semmi különös ha valaki EU szkeptikus. Németországban ilyen az AfD. Ez nem mellébeszélés, ez tény. Az EU ellenes és az EU szkeptikus között óriási különbség van, Mr. Mellébeszélő Úr.
2021. ápr. 25. 20:30
 25/29 anonim ***** válasza:
Így van, óriási a különbség. Orbán EU-ellenes, csak kell neki meg a haverjainak az EUs pénz, meg a lakosság jelentős többsége EU párti, ezért nem próbálkozott még a kilépéssel.
2021. ápr. 25. 20:48
 26/29 anonim ***** válasza:
Ez egy elég lapos válasz. Nem EU ellenes, csak az EU szamárságait nem hajtja végre. Ez a reálpolitika, és EU szkepticizmus.
2021. ápr. 25. 20:53
 27/29 anonim ***** válasza:
Na, írtam én, hogy vissza fogunk jutni oda, hogy nem EU elenes... Mivel erre is megírtam a választ, ezért én be is fejeztem, nem fogom ugyanazokat leírni.
2021. ápr. 25. 20:56
 28/29 anonim ***** válasza:
Az EU ellenesség a kilépést foglalja magába legfőbb célként. Itt ilyenről szó sincs.
2021. ápr. 25. 21:29
 29/29 anonim ***** válasza:
Erre is ott a válasz. Ebből is látszik, hogy csak trollkodsz. Végeztem.
2021. ápr. 25. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!