Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem fog ez az...

Csak szerintem fog ez az oltott-oltatlan szelektálás fordítva elsülni ?

Figyelt kérdés

Most gondolom azt hiszik hogy nagyon megilyedtek az oltatlanok és milyen rossz ez nekik. Valóban nem kellemes de arra nem gondoltak hogy elsülhet fordítva is ?

Mivan ha kitartanak azok akik nem akarnak oltatni és így szépen jóval kissebb lesz a bevétel aztokon a helyeken ahol nem engedik őket be, így akár szépen csődbe mennek. Vagy majd azt vesszük észre hogy megjelennek az "oltás nélkül is kiszolgáljuk" táblák akár jó indulatból vagy a csőd elkerülése végett, és míg ezek a helyek jó pénzeket keresnek a szelektálók szépen alulmaradnak és dönthetnek hogy csőd vagy lazítás.

2021. ápr. 24. 08:48
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*megijedtek
2021. ápr. 24. 08:49
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Ne aggódj, kapnák pàran egy két millás büntit és majd konolyan veszik.
2021. ápr. 24. 08:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát az is benne van. De a csőd meg az alacsony bevétel ott van akkor is.
2021. ápr. 24. 08:51
 4/13 anonim ***** válasza:
33%

Ilyen azért visszatartaná őket:

[link]

2021. ápr. 24. 09:06
 5/13 Fsms ***** válasza:
73%

A pozitív ösztönzés jobb lenne. Van olyan ország ahol egy pont után fizettek azért, hogy valaki belotassa magát.

Engem pl. nem érdekel ez a jellegű zsarolás moziba eddig sem jártam, a többit is valahogy megoldom.

Amit megtanultam az életben, hogy ha az ember nyugodtan kivár nem enged a fenyegetésnek, jobban jár.

Ha kiderül, hogy ezek a vakcinák az új mutációk ellen nem jók ugyanott leszek ahol a beoltottak.

2021. ápr. 24. 09:07
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
Az egész azon múlik, hogy milyen lesz az arány, hányan nem akarnak oltatni. Ha sokan, akkor ez így nem fog működni, ha kevesen, akkor az oltottak eltartják majd a helyeket.
2021. ápr. 24. 09:07
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Itt az alap probléma azzal van, hogy itt egyáltalán nem az a lényeg, hogy nyissunk biztonságban hanem annyi hogy zsarolják azokat akik nem akarják magukat beoltatni. A "védettségi kártya" semmilyen védettséget nem garantál. Egy oltás után odaadják, és mint tudjuk pl a kínai vakcinából három oltás után sincs védelem. Plusz sokan megkapták, úgy hogy se nem kaptak oltást se nem estek át a betegségen, köztük én is pl.

De a lényeg, hogy itt az egész arról szól, hogy rendelhessenek a NER-es haver cégén keresztül még sok millió kínai vakcinát és folyjon el szépen a közpénz, meg persze hogy megrendezhessék az EB meccset még úgy is ha ilyen alkotmánysértő rendelkezéseket kell ehhez meghozni.

2021. ápr. 24. 09:13
 8/13 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem az eddigi konkrétan 0 bevételhez képest ez a kb. 50%-os nyitás is pénz, szóval inkább mindenki örülni fog hogy végre van vendég. Akkor meg főleg, ha a néhány bátor renitenst megvágják egy csinos összegre amit vagy ki tudnak fizetni vagy nem.

Amúgy a normiknál minden második ember jogász, hogy ennyire képben vagytok hogy mi alkotmány- meg szabadságjogellenes?

2021. ápr. 24. 09:33
 9/13 anonim ***** válasza:
62%

8

Mert szerinted majd az állam ezt ellenőrzi? Semmit nem ellenőriznek mert többe kerülne mint amit potenciálisan visszahoz. Én itthon voltam már négyszer hatósági karanténban aztán soha senki nem jött ellenőrizni. Az elsőnél még komolyan vettem az utolsónál már bejártam dolgozni is. Senkit nem érdekelt.

2021. ápr. 24. 09:37
 10/13 anonim ***** válasza:
28%
Sok agyad van 9es, remélem nem halt meg miattad senki.
2021. ápr. 24. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!