Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ilyenkor mi a...

Szerintetek ilyenkor mi a helyzet?

Figyelt kérdés
A tisztelt kormány kitalálták hogy jövőhéttől csak az veheti igénybe a szolgáltatásokat akiknek van védettségi igazolványuk tehát az mehet moziba vagy az mehet edzőterembe és még sorolhatnám. Én allergiás vagyok minden oltásra és ha beoltatom maga akkor visszatér az epilepsziám. Tehát a háziorvosom szerint sem vagyok beoltható viszont így nem kapok védettségi igazolványt ergo otthon kell maradni csak ezért? Az ember miért is keres pénzt? Miért is dolgozik? Azért hogy igénybe vegyen szolgáltatásokat ha nyitva vannak és nem azért hogy ez a megkülönböztetés legyen és az EU is tiltja tehát amit a kormány csinálni illegális és törvénybe ütközik. Ilyenkor mit lehet tenni? Kihez kell fordulni? Nekem is ugyanúgy jogomba áll és sok más embernek akik egészségesek hogy védettségi igazolvány nélkül igénybe vegyék a szolgáltatásokat.
2021. ápr. 23. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Az EU mióta tiltja?
2021. ápr. 23. 17:49
 2/9 A kérdező kommentje:

Van egy ilyen törvény: Az EU Tanács Parlamentí Közgyűlése ez év jan.27. - i határozazata foglalkozik a

C19 el. (A határozat minden EU - s országra

Vonatkozik)

A7. pont 3.1.pontja kimondja hogy az oltás NEM kötelező, kényszeríteni NEM lehet!

A 3.2.pont pedig rendelkezik hogy NEM lehet hátránya annak aki nem oltatja magát.

Az igazolvány feladata a nyomon követés. (nem pedig megkülönböztetés )

Amennyiben jogsértést követ el valamely ország, a strasburgi Emberjogi Bíróság jár el személyiségi jogok megsértése címén.

A magyar média sajnos erről a határozatról nem tájékoztatta a közvéleményt!

2021. ápr. 23. 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

Volt már ezerszer kérdező.

Ez egy javaslat (!) volt januárban (!) amit a tagàllamok nem kötelesek követni. Mellesleg azòta megvàltoztatták az állàspontjukat

2021. ápr. 23. 17:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindegy akkor. De akkor is ez nem normális amit csinálnak.
2021. ápr. 23. 17:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor mivel én nem vagyok oltható ezért ki leszek tiltva mindenhonnan mert nincs védettségi igazolványom? Ez normális? Akkor miért is dolgozunk? Miért keressük a pénzt?
2021. ápr. 23. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Igen, a megfelelő âtoltottság elérèséig korlátozva leszel a saját érdekedben
2021. ápr. 23. 18:08
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os: Én már átestem rajta a teszt szerint nekem lesz védettségi igazolványom csak érdekes módon az csak 6 hónapos lesz. És utána mi lesz? Ezért hülyeség ez az egész.
2021. ápr. 23. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
59%

Saját érdekedben?

Szerintem elég szánalmas az, akinek az immunrendszere nem bír el ezzel a vírussal..

2021. ápr. 23. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor a 6 hónap lejárta után a) vagy beoltatod magad b) otthon maradsz

Esetleg reménykedsz hogy addigra lazulnak a korlátozások vagy igazolják a hosszabban tartó immunitást

2021. ápr. 23. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!