Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 5 millió oltott felett már a...

5 millió oltott felett már a tömegközlekedésre is kellhet a védettségi igazolvány?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
7: Ez egy kiváló ötlet. Majd szólj, hogy hová kéred a számlaszámom az alapjövedelem ügyében, hisz ha ki sem mehetek, nem is dolgozhatok.
2021. ápr. 23. 14:32
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
9, Hát ezaz! Akkor meg mit vergődnek már annyira ezzel?
2021. ápr. 23. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Otthonról is lehet dolgozni.

2021. ápr. 23. 15:05
 14/16 Z válasza:

Ez az 5milliós dolog nem azért van, mert akkor már hú de védettek vagyunk, hanem gondoljatok bele, a mozik kinyitnának, ha 10 ember van beoltva? Az 5millió már nagyjából egy szám, amire ki tudnak nyitni a szórakozóhelyek stb, mert akkor márlesz ember akiknek kinyissák.

Ha a tömegközlekedést most is engedik, akkor miért kellene az igazolás?

Nameg tudom, hogy #13 csak egy troll de azért képzeld el hogy a panelban hegeszted az ügyfeled kapuját, vagy nyírod a füvét

2021. ápr. 24. 12:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Ebben a kérdésben nem valami sok logika van.

Eddig oltatlanul használta mindenki a tömegközlekedést. Akkor most, hogy van oltás, mi értelme van annak, hogy akkor szállhat valaki buszra, ha felmutatja a kis igazolványát?

A tömegközlekedésre bérlet vagy jegy kell, ami nem keverendő össze az oltási igazolvánnyal.

2021. ápr. 26. 01:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Remélem ez a sok paras idióta aki ilyeneket ír,hogy mi ne mehessunk el otthonról még háromszor is elkapja! Igen,merek ilyen jókat kívánni,igen nincs embersegem. Lassan szarral dobálnak,amiért sosem voltam beteg,és nem is leszek..mert egészséges vagyok. Ha oltva vagy nem kell fosni,vagy üljön otthon,én majd eldöntom,hogy felek,vagy sem.

Várom hogy valaki élőben mondjon ilyet. Landol valami a pofáján az tuti.;)

Mocskos, undorító szemétládák vagytok ti,akik azt akarjátok,hogy mi egészséges emberek birkákká váltottunk.

Hat nem öcsém.

Ha kérik az oltást felmondok,ha kérik a buszon nem ülök fel,ha kérik a moziba nem megyek oda. Attól otthon ugyanúgy bebszunk egy jó házibuli közepette... Igen ilyen felelőtlen módon elpálinkázgatunk majd továbbra is. Háhh!

2021. ápr. 28. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!