Van olyan aki nem oltja be magát? Komolyan arra kötelezik az embereket hogy oltassák be magukat, különben sehova se mehetnek
18 Annyira értelmetlen veled vitázni, mint egy tyúkkal. Hiába hajtogatod ugyanazt újra, és újra, az én meglátásom szerint akkor sem lesz igazad. Nem értem a birkázásodat, sem azt, hogy a lenéző stílusodat miért mered megengedni magadnak mindenkivel szemben, aki nem szeretne oltatni? Azért mert te oltatsz? Attól már jogod van seggfejnek lenni? Inkább imádkozz sűrűn, hogy semmi bajod ne legyen a továbbiakban attól a szartól, amit majd beléd nyomnak.
Nem most fog az megmutatkozni a következménye (ha lesz), hanem majd pár év elteltével, mikor már senki nem tudja rámondani, hogy na ez is az oltás mellékhatásaiba döglött bele. Ha pedig olyan mellékhatásai lennének, ami tegyük fel nagy hirtelen egyszerre mindenkinél mondjuk az oltás beadását követően 3 év múlva "beüt", és sorban hullanak mint a legyek, akkor majd a Cili nén félék azt mondják rá, újfajta vírus irtja az embereket...
Egyszer vége lesz ennek a mizériának is, és 100%, hogy SOHA nem fogjuk megtudni a teljes igazságot. Maradnak a kétségek, a találgatások, konteók -ha úgy tetszik- , és ki tudja hány ember, akinek igen fura nyavalyái lesznek.
Én átestem a kovidon, még tavaly szeptemberben. Könnyedén megúsztam, mert világ életemben sokat dolgoztam azon, hogy amennyire lehet, erős immunrendszerem legyen, de a szagok, ízek terén azóta is van zavar nálam. Kíváncsi vagyok milyen téren teszi gallyra az agyat ez a szar, ha ez a zavar azóta is fennáll, és vélhetően maradandó lesz, és vajon mit okozhat az a másik szar, amit most milliószám fecskendeznek az emberekbe.
És akkor most mindenféle konteó nélkül el kellene már gondolkodni mindenkinek azon, miért éppen egy olyan vírus szabadult ránk, ami a központi idegrendszerbe babrál bele.
Negatív teszt:19500ft.
Drága+ éttermi kaja vagy színház költsége?Hm?
Mind ülnétek otthon inkább.
27 Simán. Tényleg azt hiszed nem engednek át, mert mindenhol ezt szajkózzák? :D Zavartalanul ingázom oda (nem, nincs ott munkahelyem, és nem vagyok állampolgár sem). Az emberre ránéznek a határnál, megkérdezik minek mész, mondom nem sok időre ugrom át, de van egy kis dolgom, és már mehetek is. Még a szlovákot jobban érdekli minek megyek, mint a magyart. Na persze a szlovák is elintézte legutóbb is annyival, hogy "maszkot húzzon, ha kiszáll az autóból!" Tavaly még a magyar rendőr töltött ki papírt a belépés idejéről, visszafelé nézte is, de idén már ezt sem. Bele vannak ők is fásulva ebbe a fszságba. Ők aztán pontosan tudják miről szól ez az egész színház...
Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy mindenhol ingyenes a teszt, csak a mocskos, szemét orbánisztánban nem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!