Van olyan aki nem oltja be magát? Komolyan arra kötelezik az embereket hogy oltassák be magukat, különben sehova se mehetnek
11-es te miről beszélsz?
Itt jövő hétfőtől, edzőterem, wellnesz minden nyitva lesz, most még csak a vállalkozások fele, és csak negatív teszt kell.de megsúgom, amelyik országban jártam eddig és a tesztet kérték volna, 10ből 2 helyen kérték, többibe örültek hogy bemegy valaki.
12, Kötelezővé akkor lehet tenni, ha van aki vállal felelősséget a ki tudja milyen súlyos mellékhatásokért. Úgy tudom, ezt eddig senki nem merte bevállalni. Egyébként kíváncsi vagyok, hogy a sok oltásért rohanó rettegő emberből mennyi lesz életben 2-5 év múlva, nyilván nem a 90 évesekre gondolok.
Kérem, senki ne példálózzon most a párizsival, azért a kettő cseppecskét más fajsúlyú dolog...
Jól írod 15-ös!
Aki most reklámozza hogy mekkora jani mert félt és elment oltani, mikor pár év múlva előjönnek a mellékhatásai a szervezetben, kire fog mutogatni?
Arra aki nem adatta be magának az oltást?
#5, ahogy az angol mondja: the broken clock is right twice a day. Igen, lehetne sokkal többet és ingyen tesztelni, de ezt a Fidesz nem akarja, hiszen akkor még durvább fertőzésszámokat produkálnánk, ami méginkább rávilágítana arra, hogy milyen extrém módon hanyagolták el 11 év alatt az egészségügyet.
Ebből levonni azt a következtetést, hogy negatív teszttel engedni embereket járkálni pozitívum már marhaság. Pár napos eredménnyel is fertőzhetsz, veszélyeztethetsz MÁSOKAT. Nem a te egy szem egészséged számít egyedül a világon, a közösség, társadalom kollektív biztonsága nagyságrendekkel fontosabb, mint a te önérzeted.
Az oltottak bizonyítottan nem képviselnek fertőzési veszélyt (bármennyire is próbálják az oltásellenes birkák az ellenkezőjét szajkózni), csak teszttel (aminek nyilván PCR-nek kellene lennie) ezt nem lehet garantálni. .
"Van olyan aki nem oltja be magát?"
Van.Ez,hogy nem mehetek moziba meg étterembe simán lepereg rólam ,észre sem veszem.Tudomásul vettem.Jó filmnézést.
"Kérem, senki ne példálózzon most a párizsival, azért a kettő cseppecskét más fajsúlyú dolog..."
Mármint a párizsi javára, úgy érted?
De nyugodj meg, sokadjára is kiderült, hogy ismét ti vagytok a marhák.
"A fő megállapítás, hogy a volt covidosok halandósága a gyógyulásuk után is jóval magasabb: a kórházba nem kerülteké a fertőzésük utáni 1-6 hónapban 60 százalékkal haladta meg azokét, akik egyáltalán nem voltak covidosok."
Igaz, hogy már pár hónapos időtávon belül is 60%-kal ugrik meg a halálozásotok (vagy birkák esetén az elhullás szót kellene használni?), de üsse kő, ez majd 5 meg 20 éves távlaton biztosan fordulni fog, mert ti azt szeretnétek hinni:DDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!