Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Balatonra is csak...

Szerintetek Balatonra is csak vedettsegi igazolvannyal lehet menni?

Figyelt kérdés
Mar lefoglaltuk balatonra a szallast es fiatal tarsasag vagyunk kozulunk senki nincs beoltva. (20-25evesek) szeretnenk nagyon menni de oltani nem szeretnenk. Ti hogy oldjatok ezt meg?

2021. ápr. 23. 11:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
61%
Most nem azért, de szerintem értelmes ember nem megy világjárvány idején Balatonra, uszodába, és egyéb hasonló helyre. Alapból is összehugyozza minden kisgyerek, öreglány, de most a vírusnak is jó melegágya.
2021. ápr. 23. 12:29
 12/29 anonim ***** válasza:
37%
Ami pedig az oltást illeti, nem garancia az sem semmire. Egyik szomszédom ugyanúgy covidos lett utána, nem is akármennyire. Szerintem csak a szerencsén és azon múlik, hogy melyik vakcinából hányadik oltást adatta be az ember. Pl. a kínaiból a 3 is szart sem ér.
2021. ápr. 23. 12:31
 13/29 A kérdező kommentje:

Tavaly is voltunk es meg ugyan tomve volt alig volt hely a parton es lass csodat 12 ember kozul senkinek semmi baja nem lett🤦🏻‍♀️

Nem ertem amugy ha ugyan ugy elkapod oltas utan a virus miert nem donthetem en el hogy elviselem a kemeny tuneteket vagy sem miert kell ra kotelezni ha oltottan is ugyan ugy fertozol🤦🏻‍♀️😡

2021. ápr. 23. 12:46
 14/29 anonim ***** válasza:
44%

Nem, nem fertőzől ugyanúgy korántsem. Ezt csak az oltásfób birkák terjesztik nonstop.

A Pfizer-vakcina 97%-ban véd a kórházi kezelést igénylő tünetektől, de 94%-ban a tünetmentes megfertőződéstől is.

[link]

2021. ápr. 23. 12:54
 15/29 anonim ***** válasza:
70%
14; ez csak mese madzag.A valòságban sem Magyarorszagon se màshol nem vezetnek statisztikát arròl,hogy hány beoltott fertőződött meg ill.került kórházba. A pfizerről meg még azt se tudjâk hány vakcina kell a védettséghez meg meddig jó,ennyire komoly a "legjobb" covid ellenes vakcinw
2021. ápr. 23. 13:07
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Ami biztos, aki bármelyik vakcinával beoltatja magát, az nem kerül lélegeztetőgépre és nem hal bele a fertőzésbe.

Ami még biztos, viszonylag szabadon mozogni csak az oltási igazolvány birtokában lehet.

2021. ápr. 23. 13:11
 17/29 A kérdező kommentje:
De van a kornyezetemben olyan aki beoltatta magat es utana elkapta a koronat. Az oltas utan🤷🏻‍♀️ Raadasul lazas volt elment az izlese szaglasa... de a parjanak kutya baja nem volt akarhany tesztet csinaltak mind negativ volt. Ha mar a boltban maszk nelkul elvileg megfertozol mast ott hogy hogy nem terjedt tovabb? Szintugy volt nalunk is a batyam koronas rajta kivul senki mas.
2021. ápr. 23. 13:19
 18/29 A kérdező kommentje:
Megmondom nektek az oszintet es ne kezdjetek el legyszi oltogatni azert nem szeretnem az oltast mert szeretnek a kesobbiekben kisbabat. Es nem tudom ijesztgetes celbol vagy miert de szembe jott egy tortenet hogy valahol meg regebben valamiert oltottak a noket es az oltasban olyan dolog volt amitol meddok lettek a nok. A tudtukon kivul. Es ezert az egyert nem szeretnem nem erdekel az en egeszsegem ha el is kapnam kilabalnek belole soha halistennek nem voltam olyan beteg hogy az agyat nyomjam meg 38 fokos lazzal sem. Csak attol felek hogy ne okozzon olyat amitol nem lehet kesobbiekben kisbabam.
2021. ápr. 23. 13:23
 19/29 anonim ***** válasza:
44%
Oltási kártyával lehet menni nézni versenyt a Hungaroringen, a július 30-augusztus 1 közötti Forma 1-re. A jegyeket elkezdték árusítani.
2021. ápr. 23. 13:31
 20/29 anonim ***** válasza:
48%
19.Ez honnan van?
2021. ápr. 23. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!