Aki regisztrált, most fogja megkapni az oltást jövő héten, akkor az se mehet sehova addig, amíg meg nem kapja az igazolványt?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 10:56
2/11 anonim válasza:
Természetesen nem, hiszen akit jövő héten oltanak, csak május 2-3. hetére fog valamiféle nem teljes, de komolyabb védettséget szerezni...
3/11 anonim válasza:
#2 amit mondasz igaz, de ennek semmi köze ahhoz, mikor kapja meg a kártyáját. Az a magyar postán múlik nagy részt.
4/11 anonim válasza:
#3 Húsvét előtt pénteken kaptam meg az oltást és 9 nappal később érkezett meg a védettségi kártyám. Éppen akkor amikorra mondják hogy kb. kifejti a hatását a védőoltás.
5/11 anonim válasza:
9 nap? Adtál te fel az elmúlt években magyar postán bármit is? Ha már másnap legyártották az igazolványt és fel is adták, akkor is ez mostanában gyorsasági rekord a postától.
6/11 anonim válasza:
Engem ápr 12.én oltottak és 22.én kaptam.
7/11 anonim válasza:
#5 TE adtál fel bármit mostanában postán? Évek óta létezik az a szolgáltatásuk hogy másnapra garantáltan ott van a kézben a feladott küldeményed.
8/11 anonim válasza:
Igen, de a védettségit sima levélként adják fel.
9/11 anonim válasza:
#8 ÉS??? Akkor nem 1 nap alatt kapod meg hanem 3.
Megkaptam. Most azt akarod mondani, hogy biztosan nem tudják 9 nap alatt kipostázni tehát előbb elküldték mint oltásra mentem volna?
10/11 anonim válasza:
Te nem tudsz olvasni? Annyit írtam, hogy nem azért kapod meg X nap után, mert akkor vagy védet, hanem mert annyi mire elkészítik és a posta kiviszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!