Jakab Péter azért népszerű mert huligánkodik a parlamentben?
Figyelt kérdés
Kiabál, száraztésztát vág orbán elé, játssza a vagány gyereket.2021. ápr. 23. 09:04
1/17 anonim válasza:
Azért, mi másért?
Én nem hallottam semmi más érdemi aktivitásáról.
2/17 anonim válasza:
2
Ez már csak tudja az a fideszes, aki évek óta Soros,migráncs,Eu,Brüsszel,hazaáruló felkiáltással utál mindent ami mozog..:D
3/17 anonim válasza:
A migráció létező veszély. Soros szervezetei létezőek, Soros minden hónapban egyeztet az EU-val, a weboldalán még egy külön fajt is kitalált Homo Sorosenzis néven, valós fenyegetést jelentenek a nemzetekre a "civil" szervezetei. De hogy Jakab mit fantáziál azt csak a jó ég tudja
4/17 anonim válasza:
#2 szerintem teljesen normális reakció a gyűlölet egy olyan ártánnyal szemben ami meglop engem, elrabolja a gyerekeim jövőjét és irtja a honfitársaimat.
5/17 anonim válasza:
Remelem jövőre ő lesz a miniszterelnök az osszes fideszes rablo pedig megy szepen a bortonbe.
6/17 anonim válasza:
5 csak beképzeled. Ellenzéki médiakárosult vagy
7/17 anonim válasza:
#7 mint az egyszeri mentőorvos ami a sérült ember leszakadt lábát a saját kezébe nyomja miközben legyint: fantomfájdalom.
8/17 meszike91 válasza:
Úgy beszél a fideszes hazaáruló tolvaj bagázzsal ahogy azok megérdemlik.
9/17 anonim válasza:
Azért ilyen népszerű, mert a parlamentben már ő az egyetlen magyar ember.
10/17 anonim válasza:
Mi az, hogy "huligánkodik"? Szét lopja az országot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!