Szerintetek valaha elfogadják Magyarországon a meleg házasságot?
Figyelt kérdés
Szerintem igen. Sokat fejlődött az ország és a mai fiatalok nagyrésze elfogadja, sőt támogatja az LMBTQ embereket, szóval nem kizárt, hogy egyszer megoldható lesz.☺️2021. ápr. 23. 07:33
1/23 anonim válasza:
Felesleges ezzel cirkuszolni. A többségük úgy sem házasodna meg, a házasság manapság nem nagy divat
2/23 A kérdező kommentje:
hát lehet, de én arra voltam kíváncsi, hogy jogilag szerintetek elfogadják e.😅
2021. ápr. 23. 07:40
3/23 anonim válasza:
Egy ellenzéki kormány lehet, hogy megtenné 2/3-dal, bár szerintem vannak fontosabb problémák is ennél.
4/23 anonim válasza:
A lakosság ezt a kérdést nem tartja fontosnak. Még lehet el is fogadnák ha nem lenne ennyire túltolva ez a lmbtq őrület. Mert ezzel cseszik el a dolgokat igazán
5/23 anonim válasza:
Az is érdekes kérdés, hogy ha egy esetleges 2/3-os ellenzéki kormány beírná ezt az alkotmányba, akkor mit csinálna a fidesz? Kivinné a híveit törni-zúzni az utcákra, hogy megint kiprovokáljon egy rendőri fellépést?
7/23 anonim válasza:
Ha a Fidesz marad, akkor 1-2 éven belül biztosan.
8/23 A kérdező kommentje:
😍😍😍😍
2021. ápr. 23. 08:32
9/23 anonim válasza:
"Sokat fejlődött az ország és a mai fiatalok nagyrésze elfogadja, sőt támogatja az LMBTQ embereket"
Haha, ez jó vicc. Bár tényleg a fiatalok körében a legnagyobb a téma támogatottsága, még ott is csak 35 százalékos ( [link] ).
Attól, hogy valaki 18 éves, még lehet egy mucsajröcsögei tirpák, ahogy sokan azok is.
10/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!