Fideszesek! Titeket nem zavar, hogy Mészáros Lőrinc a ti adótokból gazdagodott meg?
A Táncsics radikális balpártra gondolsz?
Igazából még csak tervezetei vannak, de azzal is tönkre fogják vágni a parlamenti pártokat.
#12 #15 !
Abban egyet értünk, hogy mindenki lop akinek lehetősége van rá ott a kormány élén. Nem vagyok se fideszes se baloldali se semmi. Én józan paraszti ész, párti vagyok. Nekem alapvetően azzal van bajom, hogy a fidesz egy történelmi lehetőséget szalasztott el azzal, hogy ennyi rengeteg pénzt elosztottak maguk között. Cserébe 1-2 éven belül leromló épületeket, szolgáltatásokat kaptunk. (ugye gondolok itt a stadionokra, rengeteg "felújított" épületre, 40centis kilátóra, út közepére felfestett bicikli sáv, egyéb filléres látszatmegoldások, ilyenek...). Ennyi pénzből olyan gazdaságot lehetett volna kiépíteni mint ausztria. Ennyi pénzt soha a történelem során egy párt sem kapott, mint orbán az eutól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!