Ha nektek is annyi pénzetek lenne, mint Dr. Mészáros Lőrinc Mihály Vállalkozó Úrnak, mit kezdenétek vele?
Tanulnék egy olyan helyen, ahol jó az oktatás. A matematika nehéz lenne nekem, de ennyi pénzből, csak találnék olyan matektanárt, aki türelmes. Nem nagyon nyúlnék a pénzhez, hozzáértés nélkül, mert a példákat látva, ez mezei ember még a 600 millió forintot is pillanatok alatt elszórja, utána eszi a far-hát pörköltet.
Szóval pénzügyminiszteré képezném ki magamat, ugyanakkor pszichológiát is hallgatnék az egyetemen. Szóval felvértezném magam tudással, hogy jó gazda módjára bánjak a pénzzel. Saját tudással, a pénzügyi tanácsadókat lefosnám, gondolom ezek a hiénák miatt szórta el az összes nagy lottónyertes a pénzét.
10.
Én ahogy észrevettem, eléggé élvezi azt, hogy Orbán miatt meggazdagodott... ennyi pénzzel mindent meg lehet venni, igen, még a boldogságot is.
12es
És úgy látod, hogy olyan jol él vagy annyira boldog? Megvehetné a boldogságot, de nem úgy tűnik, mint aki boldog.
16os
Hát én is voltam sokszor ilyen bulikban járvány előtt, ahol legalább ennyire jól éreztem magam, pedig igazából alig volt még taxira is pénzem, hogy hazamenjek a buliból :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!