Picit nem degradáló a magyarokra nézve, hogy Jakab parizerezik?
Figyelt kérdés
Persze sok magyar szegény és örül ha parizer van, de ő ezzel kB az egész magyar társadalmat úgy állítja be, mintha a prolinál is prolibb lenne, pedig van Magyarországtól sokkal csóróbb ország, na meg ő sem parizer eszik a pár millás fizujából. Ez picit képmutatás.2021. ápr. 22. 18:20
2/9 anonim válasza:
Kissé olyannak érzem, mint amikor politikusbácsi kamerák kereszttüzében odamegy a nagyberuházásra, hogy zakóban + munkavédelmi sisakban megtegye az első kapavágást.
3/9 anonim válasza:
Ízlésekről miért kell vitatkozni ? Ő ezt szereti. Nyáron én is szoktam parizert enni (a legolcsóbbat, amiben szerintem még hús sincs).
4/9 anonim válasza:
Jakab egy felépített bohóc aki most a népgyermekét akarja előadni a milliós fizetésével, szolgálati autóval, szolgálati lakással, stb..
Jól mutatja a színvonalat, hogy ez kell a népnek a jelenlegi felmérések szerint ő a legerősebb. Hajrá..
5/9 anonim válasza:
Szerintem jó lenne ha az élelmiszereket nem hoznák be a magyar politikába se a kormány se az ellenzék. Elég gyomorforgató.
6/9 anonim válasza:
Nincs semmi baj a parizerrel, friss kiflivel egy kis tejföl,meg valami zöldségféle,én szeretem.
7/9 anonim válasza:
Ez az igazi magyar virtus!:
8/9 Fsms válasza:
Nem. Szerintem nézd meg az angol black puding-t, vagy a cékla levest, nyers osztrigát, és lehet folytatni. Vagy Ázsiában a sült rovarokat.
Ha Ő ezt szereti, teljesen rendben van.
9/9 anonim válasza:
Nem, ez a magyar színvonal. Nézd meg a fidesz szavazókat, nekik még a krumpli is nagy szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!