A Táncsics radikális balpárt elnöke, Pázmán Koppány jobb miniszterelnök lenne mint Orbán Viktor?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 17:28
A kérdező szavazást indított:
Pázmán Koppány jobb miniszterelnök lenne mint Orbán Viktor
Pázmán Koppány rosszabb miniszterelnök lenne mint Orbán Viktor
25 szavazat
1/5 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Kiáltsd ki a telkeden az önálló baloldali Köztársaságot, ahol a Táncsics Radikális Balpárt lesz a vezető kormánypárt.
2/5 anonim válasza:
Pázmán Koppány elvtárs jobb miniszterelnök lenne mindenkinél,kivéve Kádár János.
3/5 anonim válasza:
Három éve én is csináltam ilyesmit. Kérdés. Másik fiók, válasz. Másikfiók zöldkéz, válasz. Vissza másik fiók, zöldkéz.
Utána meghalt egy fontos lény, akit szerettem. Szóval felhagytam ezzel.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom ki ez, de Orbánnál nem lenne nehéz jobbnak lennie (sőt, igazából az lenne magasművészet ha nála valakinek sikerülne rosszabbnak lennie). Ha ez a Pázmány csak simán semmit nem csinálna, be se járna a parlamentbe és elinná a teljes fizetését, már azzal nagyságrendekkel jobb lenne az országnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!