Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, Mészáros Lőrinc...

Fideszesek, Mészáros Lőrinc tényleg egy "végtelenül okos, művelt férfi" (Várkonyi A.) és csak én nézem ezt be, de nagyon?

Figyelt kérdés

Mert én egy kifejezetten átlagon aluli szintnek érzékelem Lölőt minden tekintetben, csak a vagyona ugorja meg a szintet, persze azt elég magasan, de ennyi. Rosszindulat, elfogultság munkál bennem mivel tudom, hogy Orbán strómanja? Várkonyi nem egy hülye ember, azért merült fel bennem, hogy elvakíthat minket kritikusokat az ellenszenv iránta és ő tényleg egy nagy koponya?

Azért érdekelne inkább egy őszinte fideszes véleménye mert őket nem befolyásolja az ítélkezésben, hogy ki ő.

2021. ápr. 22. 15:37
1 2
 11/14 Fsms ***** válasza:
89%

Benézted, Lölő a felcsúti bika, a pannon tenger cápája, minden hithű fideszes példaképe.

Pénzügyi felemelkedése példaként szolgál szerte a világon, bár Putyin 800 milliárd átmosott euró-jához Viktorral még fel kell zárkóznia.

Ha esetleg nyitottak a Dankska banknál számlát, akkor már halad a folyamat.

😅😅

2021. ápr. 22. 16:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A "másik oldalról" is ismerek olyan milliárdost, aki korában egy szakképzetlen "krampácsoló" művezető volt.

Kezdetben "sötét ügyekből" lett milliárdos, de elvbarátai segítségével ma már nemzetközi legális bizniszei vannak, közben csak magyarul beszél.

2021. ápr. 22. 16:47
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Szerinted a fidesz szavazók ismerik személyesen hogy erről bármit is tudnának mondani? Ugyan azt a pár mondatot hallották tőle akárcsak te én stb. nem szerepel annyit a médiában hogy bármire is következtetni lehessen.
2021. ápr. 22. 17:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem csak okos, hanem jobb-képű is Bochkornál:

[link]

2021. ápr. 22. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!