Amikor Orbán Viktor miniszterelnök úr ékezetek nélkül ír bejegyzést, poénnak szánnja?
Már többször láttam ilyen bejegyzést tőle, a mai viszont elgondolkodtató volt, hogy az ékezetek nélkül bejegyzéssel jelzi "ne vegyél túl komolyan"
"Nem minden hos visel kopenyt. Köszönjük Müller Cecíliának"
Kérdező, te eleve rágalmazással kezdted, mert az a poszt eleve helyesen, ékezetekkel volt írva.
Nem érdekes, hogy kire mondod, hogy követed, nem számít abból a szempontból, hogy az OV posztjára hazugságot terjesztesz.
Én a posztot előbb láttam, mint a "kérdésed".
Kérdező, mutass már erről a posztról egy screenshotot.
Azt is el tudom képzelni, hogy a telefonoddal van vmi ami miatt az ékezeteket nem megfelelően jeleníti meg.
"Nem érdekes, hogy kire mondod, hogy követed..."
De számít, mert ékezetek érdeked módon náluk megjelenik.
Csak lenne több 2-3 követett,ahol nem jelenik meg az ékezet, kisem írtam volna a kérdést!
Én semmilyen alkalmazást nem használok egyáltalán.
Akkor az "applikációban" lehet a hiba, azt kéne nem használni.
Azért használom a Facebookra Lite applikációt, mert ehhez nem kell még külön akkumulátor-zabáló messenger.
Igen. Igazatok van. Bejelentkeztem a Brave böngésző applikációval, és minden ékezet a hellyén; míg a Lite applikáción változatnan.
Én végig azt hittem szórakoztok, de már érdekelt a dolog, és megnézem.
Szóval mindenkit meghívok egy jópofa sőrre!
"Szóval mindenkit meghívok egy jópofa sőrre!"
Na, ezt már szeretem!
Mikor és hol? :D
Na ebből tanultam!
Javított kérdés:
Ti láttok ékezeteket Orbán Viktor alábbi bejegyzédén?
"Nem minden hős visel köpenyt. Köszönjük Müller Cecíliának"
(Továbbra is rejtély, hogy miért csak nála, miért csak ennél a posztnál jelentkezik ez a hiba.
Fura lett volna egy miniszterelnöktől ilyen ékezetek nélküli bejegyzés, tényleg ledöbbenten néztem ki a fejemből, és azt hittem 100% hittel, hogy amit én látok, azt más is látja. Megsem fordult a fejemben, hogy ellenőrizzem egy másik felületen a poszt megjelenését.)
Igaz a mondás: holtáig tanul az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!