Szerintetek visszamegyünk idén az iskolába? (Középiskolások)
Tudom sok kérdés van, de rápróbálkozok, hogy direktbe mit mondanátok.
Folyamatosan húzzák a dolgokat.
Eléggé lemaradtam a tanulásban, gondolom nem vagyok egyedül. :)
Ha tippelnétek akkor visszamegyünk vagy nem?
"miből gondolod vagy miért hiszed, hogy Orbán nem akarja megnyitni bejárósra az iskolákat? Nagyon dübörögteti, hogy nyitnikék meg hogy nyitni kell, ami szerintem jó nagy felelőtlenség. A kisebb gyermekeket így is visszaküldte. (Igaz, ők nem maradhatnak otthon, felügyelet hiányában.)"
Drága miniszterelnökünk azért szajkózza a nyitást mert ezt akarják hallani az emberek. Muszáj kinyitnia az olyan helyeket és szolgáltatásokat amiknek a bezárása rontja a gazdaságot, mert minél rosszabb a gazdaság annál kisebb az esélye hogy nyer 2022ben tehát Orbánnak a gazdaság az első, mert azzal lehet választást nyerni. A középiskolák visszont nem befolyásolják a gazdaságot, ha annyira ki akarná nyitni a közép sulikat akkor már 19.én megtette volna, de rájött hogy ez gazdaságilag nem fontos. Arról nem beszélve hogy senki se követeli a középiskolák kinyitását, visszont a szállodák, mozik, színházak kinyitását már mindenki várja,mert nincs bevétel és munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!