Nem jobb az, hogy Magyarország inkább egy határozottabb, "férfiasabb", a nyugat szennyeit nem magába szívó, nem túl PC-skedő, alapvetően konzervatív de mégis megfelelő mennyiségben elfogadó ország?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 14:59
11/12 Molyember válasza:
Semmi férfiasat nem látok abban, ahogy alázatosan letérdeltünk a kínaiaknak. De az sem valami férfias, hogy a nagyhasú Döbrögi nem mer kiállni vitázni senkivel, és az sem férfias, hogy a honatyáink képtelenek egyenesen válaszolni újságírói kérdésekre (a házi csicskák nem újságírók). Ha a népet nézzük, semmi férfias nincs abban, ahogy sosem látott migránsoktól rettegnek, vagy ahogy úgy utálják Sorost, hogy korábban sosem hallottak róla. A társadalmunk inkább egy hiszékeny, hisztis hülyegyerekre emlékeztet, és annál azért jobb lenne a nyugati pc.
12/12 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Se mi se a nyugat nem vagyunk férfiasak. Egyáltalán. Pont. Éltem mindkét helyen, és az emberek többsége el van tunyulva. Nem divat már férfiasnak lenni és ez egy szégyellnivaló fejlemény szerintem.
"nyugaton tizedannyira nem lehet becsicskítani az állampolgárokat, mint nálunk teszik heti rendszerességgel"
Dehogynem. Mindenhol be lehet. Működnek a maszkok, nem működnek a maszkok, tilos gyülekezni mert covid (kivéve ha BLM-es vagy), bezáratjuk a kaliforniai éttermedet és megbüntetünk ha kiteszed a lábad otthonról de a kormányzó akkor is egy étteremben ebédelhet, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!