Mi a véleményetek Bayer Zsoltról?
Mostanában nyert pert Nagy Blanka kisasszony ellen aki kifogásolta, hogy kreténnek nevezte, mer bajszos-gcizett meg birkázott másokat.
Ennyit arról hogy Bayer csúnyán beszél... Csak ha van rá oka...
Amilyen az agyon isten olyan a fogadj isten.
Bayernak is meg vannak a szempontjai és az okai, meg Blankának is.
Akkor mi a különbség?
Ja hogy szerinted!!! Te vagy a koordináta rendszer középpontja. Vagy mi van?
Ez az igazi kettős mérce!
A libsiknek mindent lehet de mindenki másnak kuss van!
Ja persze! Ez a szólásszabadság és a demokrácia a libsik szerint...
Ja persze, hogyne!
#8 "Lehet, akkor ti is megnézitek vasárnap esténként a Bayer-showt, hogy jót csámcsogjatok rajta? "
:)
Ez inkább olyan, mint amikor közlik hogy senki nem nézi a köztévét mert az sz@r, de mindenki azért fideszes mert csak a köztévéből informálódik, ráadásul világfájdalom, hogy nincsenek benne állandóan ellenzéki politikusok is - mert hát aaaannnyira fontos lenne hogy ott szerepeljenek - amit nem is néz senki.
Ő is abban szenved, amiben minden ember: te vagy a szellemi fogyatékos, nem én. Nekem van igazam, te tévedsz. Én jobban tudom, mint te.
Kifejezetten tetszett, amikor azt mondta: "Ezek a (nyaka csóválja fejét) a szerencsétlen állatok! Amikor kimentek tüntizni ezek a megvezetett szerencsétlenségek, és azt hitték, hogy ez értük van... Mit szólsz ehhez kedves, nagyrabecsült barátom"
#15 leírtam a #2-ben micsoda bayerzsóti. Szóval a komcsiság, az nem valid ok
#16 ja, kibújt. Akkor ezentúl "elvtárs"-nak szólítalak, az úgy is testhez illőbb neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!