Mit szóltok ahhoz, hogy a kormány őszig meghosszabbítaná a vészhelyzetet?
Ingyenes parkolás, rendezvénytilalom, esetleges éjjeli kijárási tilalom nyáron?
Igen.. én ezt szoktam mondani a lakótelepen is...
"A fene enné meg ezt a sok szegény magyar embert, hogy mindenkinek két autója van!"
Ezt komolyan bárkinek a szájába kell rágni???
+ magasabb a Légszennyezés a rengeteg autó miatt
- munkahelyeket vesz el az ingyenes parkolás/ és teremtene ha végre visszavonnák
- dugók, túl nagy forgalom
- sokkal nehezebb parkolóhelyet találni, + azoknak nem jut parkolóhely akik adott területen laknak mert a Sok barom leteszi a kocsiját és otthagyja, elvéve a helyet
- az önkormányzatoktól- ezzel együtt már rengeteg bevételi forrást elvont a kormány,( kompenzációt csak 1-2 kivételezett kapott, mások semmit), ezzel veszélybe kerül a működésük. Idővel nem lesz aki fenntartsa s tömegközlekedést, szemétszállítást, utcai világítást stb stb
Ez bőven elég indok arra, hogy be sem kellett volna vezetni.
Szabályszegők mindig lesznek.
De amúgy sok ismerősömnek van autója, használja is, és mind utálják az ingyenes parkolást. Azt mondják inkább fizetnek, csak ne kelljen tovább elviselni hogy alig találnak helyet. Más ismerőseim emiatt vesztették el a munkájukat, és elég nehéz anyagi helyzetben vannak.
Mondjuk, arra nem gondoltam, hogy emiatt az otthonuk előtt nem tudnak parkolni az emberek. Attól én is mindig ideges leszek.
De ki veszíti el emiatt a munkáját (már a parkolóellenőrök kivételével)?
Amúgy, a COVID szempontjából a tömegközlekedés a legveszélyesebb.
Mert a parkolóőrök az nem elég? Több ezer ember megélhetéséről beszélünk. A munka az munka. Legyen az parkolóőr, takarító, közteres, pincér, teljesen mindegy. Egyik sem fontosabb a màsiknál.
Az meg hülyeség, hogy a tömegközlekedés extra veszélyes. Párom is, én is tömegközlekedünk járvány alatt is végig, tömve van, végig így volt, 1x se kaptuk el a covidot. 58 éves anyukám, 59 éves anyósom, 39 éves testvérem szintén mind tömegközlekedéssel járnak munkába, egyik sem lett covidos soha. A családjainkban közel s távol senki.
Rendszeres szellőztetés, fertőtlenítés, akár maszkhasználat mellett főleg, nem kisebb a kockázat mint egy étteremben,annak teraszán, telt házas focimeccsen, koncerten, konditeremben, moziban, színházban, iskolában, ezek mégis lesznek 4 millió beoltott után, ellenben az ingyenparkolás beszüntetéséről szó sincs továbbra sem. Elég átlátszó kettős mérce az ellenzéki önkormányzatok kivéreztetésére.
Ezek mellett mint írtam rengeteg az önkormányzatoktól elvont bevétel. Tönkre fognak menni, és alap szolgáltatásokat se tudnak majd teljesíteni, akkor meg majd azért megy a sírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!