Hadházy Ákos miért támadja az ellenzéket ami segíti, miért nem inkább a Fidesszel foglalkozik?
Etikai kódexről hallottál már? Most fogadták el.
Egymással nem szabadna marakodni, csak a Fidesz ellen mehet ez..
Többit maximum zárt szobákban megbeszélni, aztán majd ha leváltották már a kormányt akkor lehet egyezkedi a poziciókról.
Kérdező, nem Hadházy kezdtem ám a marakodás, hanem a MSZP dühödött fel, hogy hogy képzeli Hadházy, hogy elindul ellenük.
Aztán jött az etikai kódex, de egyik sem fejezte be...
"Etikai kódexről hallottál már? Most fogadták el.
Egymással nem szabadna marakodni, csak a Fidesz ellen mehet ez.."
Jót nevettem, köszönöm. Hadházyt is visszataszító felkérdezni ilyen téren, de a kedvencem, amikor egyes lánglelkű ifjú kommunisták még az '50-es évek tempóját követve a választókat is rendre akarják utasítani, hogy az ellenzéki összefogásról csak semmi rosszat ne mondjanak, inkább a Fidesszel foglalkozzanak, mert most a legfontosabb őket leváltani. Szóval csak annyi, hogy ez ritka gusztustalan. Csíra kis kontraszelektált politikai gittegyletek csak ne osszák már az észt senkinek, hogy kit, hogy szabad kritizálni a politikában, oké? Mert az alap mondjuk ott indul, hogy megnézik, hogy a választók mit akarnak, és talán megpróbálnak legjobb tudásuk szerint nekik megfelelni. Hadházyt persze úgy b@sztatjátok, ahogy akarjátok, ő politikus, így engem kevéssé érdekel. Csak annyiban lényeges, ha úgy érzem, rám is kezd kihatással lenni az a szürreális balos tévképzet, amit fentebb írtam. Merthogy az összefogásbeli pártok szemlátomást tényleg úgy képzelik el, hogy ők már akkora áldozatot hoztak pusztán azzal, hogy elveiket levetkőzve összeálltak, hogy róluk azóta már csak szuperlatívuszokban merészeljen beszélni lehetőleg mindenki. Még most kellene felfogni, egy újabb nagy koppanás előtt, hogy ez nagyon nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!