A Partizán műsorát és Gulyás Marcit eddig dicsérték az ellenzékiek, de most, hogy kiderül nem csak alákérdezés van mint az ATV-n így kivethetik magukból idővel?
Most valószínűleg nem fognak már bejárni a mérvadó ellenzéki politikusok, de ha így lenne és beégne még pár akkor nem lenne akkora divat már a Partizán ellenzéki körökben azután, hogy beégeti az ellenzéki politikusokat?
Nem a szokványos 5-10 perces ATV alákérdezés nélkül sajnos nem megy nekik..
Már vannak rá jelek, GM maga nyilatkozta, hogy a balos politikusok, személyek gyakran panaszkodnak neki.
Kérdésem a témában:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
szerintem az atv megváltozott 1 ideje.
már egyáltalán nem alákérdezős és ha fideszes megy be akkor egyáltalán nincsen megszorongatva a rengeteg kamuért.
"Pártállástól függetlenül, egy politikusnak mindig felkészültnek kell lennie. Az, hogy sorozatban leszerepelnek a médiában, az a saját lustaságuk és nemtörődömségük következménye. A Partizánt mint csatornát nem követem, mert nem értek egyet azzal az ideológiával amit képviselnek, de a Fegyőrös interjút megnéztem. Nem a Gulyás hibája, hogy Fegyőr leszerepelt. Viszont beigazolódott amit továbbra is gondolok: ilyen kaliberű politikusokkal milyen kormányzásra számítunk? Inkább bele sem gondolok."
Oké, na de a Fidesz meg az eddigi legkorruptabb párt, amit valaha láttunk az országban.
"Most valószínűleg nem fognak már bejárni a mérvadó ellenzéki politikusok, de ha így lenne és beégne még pár akkor nem lenne akkora divat már a Partizán ellenzéki körökben azután, hogy beégeti az ellenzéki politikusokat?"
Mert aztán Orbánnak sose kérdez senki alá igaz kérdező? A közmédia nem nyalja Orbán ánuszát soha. Orbán is kapott már nem alákérdezős kérdést válaszolt is: boldog Karácsonyt. Emlékszel kérdező, akkor sem volt alákérdezés. Amúgy az ATV alákérdez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!