Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Hogy viselitek...

Ellenzékiek! Hogy viselitek el ezt a kormányt?

Figyelt kérdés
Milyen lelki terhet jelent ez ? Mennyire érzed a mindennapokban, hogy rámegy a mentális egészségedre? Érzel szorongást, hosszas emúcionális rágódást, ki nem mondott, magadba fojtott segélykiáltást nyugat felé? Mennyiben változtatta meg életed ez a teher az elmult 10 évben?

2021. ápr. 20. 18:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
37%
A kormányt még csak-csak elviselem, az elmúlt 10 év alatt volt időm megszokni a baromságaikat. Na de hogy az ellenzéki pártok is demagóg dilettánsok, akik a diktatórikus és értelmetlen korlátozásokat támogatják, meg az oltottság alapú diszkriminációt, na az már kiborít.
2021. ápr. 21. 17:12
 12/27 anonim ***** válasza:
81%
Bármi is volt, annyi rosszat soha egyik kormány nem tett mint a jelenlegi. 10 év alatt semmi pozitív nem történt és szegényebb is lettem mert járvány alatt nem kaptam segítséget.
2021. ápr. 22. 00:26
 13/27 A kérdező kommentje:
Milyen emóciók keltkeznek benned minden nap? Milyen kesergés, döbbenet fut végig, ha Orbánra gondolsz?
2021. ápr. 24. 17:17
 14/27 anonim ***** válasza:
77%

Engem nem érdekelne hogy lopnak, akár milliárdokat is, ha egyébként fordítanának pénzt a fontos dolgokra és nem az emberek elbutítása és hülyének nézése menne, és nem akarnának mindent kényszeresen irányítani.(Média,törvényhozás, végrehajtószert, igazságszolgáltatás nálunk mind egy kézben van ami egy demokratikus államban sincs így)

Munkanélküliség, rokonok kivándorlása, egészségügy lepusztulása, politikai kettéosztottság miatti feszültség, csak néhány dolog ami engem személy szerint érint.

Hogy reagálok rá? Képzem magam hogy pár év múlva állást kapjak egy másik országban.

2021. ápr. 24. 18:06
 15/27 anonim ***** válasza:
79%
övőre kormányváltás lesz, addig pedig élek így, ahogy.
2021. ápr. 24. 18:27
 16/27 anonim ***** válasza:
85%
Jövőre*
2021. ápr. 24. 18:28
 17/27 anonim ***** válasza:
65%
A kérdező majdnem olyan hülye, mint a kormányfő, akit most még Orbánnak hívnak!
2021. ápr. 24. 19:50
 18/27 anonim ***** válasza:
87%
Én szánom Orbánt. Megvolt a lehetősége és a képessége, hogy az egyik legnagyobb magyar politikusként kerüljön be a történelemkönyvekbe. Ehelyett jól elrontotta és sikerült Kádár szintje alá menni.
2021. ápr. 25. 10:43
 19/27 anonim ***** válasza:
57%
Én úgy tudom elviselni, hogy 9 éve Ausztriába költöztünk és azóta is itt élünk. De innen is nehéz ügy.
2021. ápr. 28. 10:45
 20/27 anonim ***** válasza:
56%
Humorként kell felfogni. Az elmebetegek feljutottak a csúcsra, a birkák meg istennek tekintik őket.
2021. máj. 4. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!