Magyarország vissza fogja egyszer csatolni Erdélyt?
Nagyon remélem, hogy még az életemben, de lehetőleg minél előbb lesz lehetőségem megérni, hogy békés revízió által legalább a még magyar többségű területek visszatérjenek. 1920-ban a románokat sem érdekelte, hogy mennyi magyar van ott, minket sem kéne annak érdekelni, hogy hány román, bár valamit tényleg kezdeni kéne velük, én se szeretnék 2,8 milliót idecsatolni a meglévők mellé, bár szerintem a népszámlálásoknák rendszeresen elcsalnak pár % magyart, hogy kevesebbnek tűnjenek, de a kérdező majd kijavít ha akar. Sok magyar gyerek kéne kint is és itthon is, és magyar érzelmű kormány, nem olyan, aki inkább adná át pl a Tiszántúlt mert jobb a békesség. Viszont sajnos inkább kiürül Erdély is és a megmaradt ország, illetve átveszik a helyünket a dakoták. A fiatalokat meg jobban érdekli a Hanna Montana (vagy nem tudom ki most az ügyeletes kedvenc nyugatról)és az egyéb szarságok mint az ország jövője.
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!