Mi a véleményed Gyurcsány Ferencről?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 11:39
21/33 anonim válasza:
Gyurcsány már teljesen megzakkant. Agyára ment, hogy nem tudta visszaszerezni a hatalmat. No meg a pia... Csapkod, dumál összevissza. Hülyíti az embereket, mérgezi a közhangulatot. Soha többet ne kerüljön vezető pozícióba...
22/33 anonim válasza:
Nézd meg az életútját, a jelenét!
24/33 anonim válasza:
Mindenkinek az a legjobb, ha nem tudjátok meg!
25/33 anonim válasza:
Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy ez a két ember kompenzálási kényszerben szenved, mindkettő a saját apja miatt. Egyik azt kívánja maga előtt is bizonygatni, hogy ő nem olyan lopós, mint börtönviselt apja, hanem erkölcsös, a másik meg azt bizonygatja, hogy neki van igaza és nem az őt elagyabugyáló párttitkár apjának volt, mert ő nem csak egy vállalat mindenható párttitkára, hanem egy egész ország teljhatalmú ura.
26/33 bbenjoe válasza:
gyurcsány szerintem a Fidesz ügynöke: Taccsra veri az ellenzéket, 4 évente szállítja a választási győzelmet; ezért cserébe pedig békén hagyják.
27/33 anonim válasza:
Gyurcsány hányadék, Orbán okádék!
28/33 anonim válasza:
Engem egy egész ország meggyűlől mert gazdaságilag romba doöntöttem azt és "hazudtam reggel, délben, meg este" akkor az erkölcsi minimum, hogy eltakarodom a politikából és meghúzom magam, nem pedik vergődök még 13 évig és gyűlőlködve fröcsögök telitorokból. Vona Gábor pl. megígérte a legutóbbi választáson, hogy ha nem nyer a jobbik, akkor kiszáll a párt-politikából, lehet rá mondani bármit (szó se róla ő is megéri a pénzét), de eddig ő volt az egyetlen a magyar politikában akinek volt gerince betartani egy ilyen ígéretet. Fletó is jobban tette volna, ha inkább számüzetésbe vonul. Alkoholista, gyűlölködő, hataloméhes elmeháborodott, aki belebolondult abba, hogy elbukott.
30/33 anonim válasza:
28: teljesen igazad van!!!
Azzal kiegészíteném, hogy Orbánnak meg 2002-ben kellett volna lelépnie, mert azóta csak kárt okoz az országnak, elmebeteg, hazug tróger! Olyan gyurcsányi szinten mozgó kártevő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!