Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hanyasra értékelitek Fekete-Gy...

Hanyasra értékelitek Fekete-Győr felelését?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 08:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

#8/9

Szerintem semmi értelme nem lett volna {3,4,5}-ös opciót adni, mert ez botrányos volt. És úgy mondom ezt, hogy nekem rosszul esett látni és hallani, hogy az ellenzék talán egyetlen vállalható pártjának vezetője minden kérdés előtt gondolkodik vagy 10 másodpercet, hogy mit hazudjon és egy őszinte, egyenes válasz el nem hagyja a száját. Most kellett volna rá a hazugságvizsgáló, nem akkor, amikor a Fideszes demagóg vádakra válaszol.

Most jön azzal, hogy a 4 órás vágatlan verziót nézzük meg. Hát ki a faxomnak van ideje erre? Nekem sem javítják ki a vizsgámat, ha beugrón megbukok. Értem én, hogy ott elmondása szerint kevesebbet dadogott, de szerintem legtöbben arra voltunk kiváncsiak, ami a Partizános videóból kiderült: a bal-populista faxságok mögött semmi értelem nincs, semmi mélyebb elgondolás nincs, semmi nem marketing célra készített anyag nincs, csak a tömény hazudozás a lájkokért és az izzadságszagú megfelelési kényszer.

2021. ápr. 20. 10:21
 12/14 anonim ***** válasza:

#7 "Ezért nem érdemes lógni az iskolából, mert olyan buták lesztek mint az Andriska."

Mindenki hozott anyagból kénytelen dolgozni. Van aki egy jó iskolában sok tanulás mellett is csak ennyire képes - mert nincs benne több. De az igaz, hogy ha még meg sem próbál tanulni, akkor rosszabb lesz. :)

2021. ápr. 20. 10:27
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Botrányos az, amikor kiírsz agy manipulatív demagóg kérdést. Nem az, amikor objektív választ is tehetsz mellé.

Kérlek ne ideologizáld meg. A hozzáállásod kérdező max fideszes kocsmákban este 11 után elfogadott.

2021. ápr. 20. 10:30
 14/14 anonim ***** válasza:
34%
Nem láttam de annál nem lehet gázabb, hogy boldog Karácsont, vagy amikor OV-t Vona kihívta nyilvános vitára, mire OV: itt 26 szor vitatkoztunk, látom pótvizsgára jelentkezik, meggondoljuk.
2021. ápr. 20. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!