Ha Gyurcsány belépne a FIDESZ-be,Orbán pedig a DK-ba akkor ti melyik pártra szavaznátok?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 01:06
11/16 anonim válasza:
#9 menj csak el egy telepre, menj végig telefonnal az egyik kézben, másik kézben párod keze, gyalog estefelé, kíváncsi leszek utána is csúnya cigánygyűlölőnek fogod-e gondolni őket. Szaladsz majd ide vissza.
12/16 anonim válasza:
Nem kell telepen járkálni. Vannak NORMALIS cigányok is.
13/16 anonim válasza:
#12 van, 1-2 / 100 főből, én is ismertem olyat, nagyon ritka, amelyik normális, az kb. félig-meddig megtagadja a saját fajtáját, elutasítja azt a sz@rt amiben élnek, és lépni akar, de nem segélyek útján.
Ja, és nem kell telepen járkálni. Oké, de ők kijönnek onnan. Nem tudom te hol élsz, de ezek szerint nem láttál még igazi telepet.
14/16 anonim válasza:
Veszprém, itt nincsenek cigánytelepek, egy két cigányt ismerek, de azok dolgoznak rendesen. Bár eléggé furcsán néznek rájuk a helyijáraton a nénik, így át érzem a hogy rossz lehet.
15/16 anonim válasza:
Toroczkai László féle Mi Hazánkra szavaznák.
16/16 anonim válasza:
Látszik hogy az emberek O1G-ért vannak oda, nem pártfüggők... Csakisorbán...
Arra nem is gondoltok, hogy Gyurcsány F. meg is változhatott? Egyszer már hibázott, de még jóvá teheti. Orbán ellenben folyamatosan hibázik és pénzeli az embereit... Az szerintem sokkal súlyosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!