Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is látja rajtam kívül...

Árokpart kérdése:

Más is látja rajtam kívül Magyarországon ezt a tendenciát?

Figyelt kérdés
Szerencsére és örülök is neki, hogy manapság már a viszonylag alacsony képességű embereknek is olyan a pénzkereseti lehetőségük, hogy egy egészséges társadalmi szinten tudnak már élni nem úgy mint akár 2010 előtt. Tulajdonképpen a rendszerváltáskor erre is vágytunk, hogy hasonlóan mint a nyugati országokban egy átlagember is jól meg tudjon élni és ne kelljen egy emberséges életszínvonal fenntartásához felsőfokú végzettség mint a rendszerváltás első 10-15 évében. Viszont azt látom, hogy ezek az emberek már nem elégednek meg, hogy helyzetbe lettek hozva hanem maguk akarják az országot a saját arcképükre formálni és aki még megamaradt egy kicsit kvalifikáltabbnak és a világ és ezáltal Magyarország dolgait egy szélesebb tágabb látókörben személi azokat teljesen leszólják és minden gonosznak elmondják és élősködőknek tartják őket. Biztos, hogy ez a nyugati modell mrámint, hogy a kisember is legyen ugyanolyan helyzetbe hozva mint aki tényleg tett érte működőképes nálnuk? Mert én nem úgy látom. Nyugaton élvezik ezek az emberek a jó életüket, utaznak, kultúrálódnak, egészségesen élnek viszont nem akarják az országukat megváltotatni és ott ez működik nálunk úgy látom, hogy ez kudarcot vallott. Végső szóként nem veszélyes egy prolitársadalmat kiépítenünk biztosan ez kell nekünk
2021. ápr. 19. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kérdést sem látok. Hát még indoklást.
2021. ápr. 19. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

A Magyar kormány hirdetését látták.

Készítette a nemzeti fizetett facebook-gyk propagandista hivatal.

2021. ápr. 19. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Tehát ha valaki eljutott oda, hogy meg tud élni, kicsit fel tud lélegezni, akkor ne akarjon körülnézni, és elgondolkozni a a világ és az ország jövőjén, hogy ő milyen jövőt szeretne, hanem fogja be a pofáját. Így gondolod?
2021. ápr. 19. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"nem úgy mint akár 2010 előtt"

Azt tudod, hogy mi történt a világban 2009-ben? Tudod, mi az QE? Tudod, hogy egy hitelből felpumpált világgazdaság hozta el onnan kezdve a virtuális jólétet a világban, amelynek egyáltalán nem stabilak az alapjai?

2021. ápr. 19. 23:41
 5/8 Molyember ***** válasza:
100%
Árokpart, szerintem ezt piásan írtad.
2021. ápr. 20. 03:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem látom.

Kérdező szerintem te nem a keleti országrészben élsz.

2010 előtt csak szar volt itt a helyzet,most már kilátástalan.

2021. ápr. 20. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:

“Viszont azt látom, hogy ezek az emberek már nem elégednek meg, hogy helyzetbe lettek hozva hanem maguk akarják az országot a saját arcképükre formálni “

Ezért van demokrácia nem? 😂

2021. ápr. 20. 11:29
 8/8 anonim ***** válasza:
7: a kérdező az a típus, aki szerint most remekül mennek a dolgok, ezért a Kedves Vezetőt csak ne kritizálják az emberek
2021. ápr. 20. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!