Van-e olyan kollégád, ismerősöd, barátod, rokonod, akit politikai nézetei miatt építettél le?
Általános iskolai barátom extrém szélsőjobbos lett a húszas éveiben. Nem nemzeti érzelmű, nem patrióta, egyszerűen elképesztő mértékben kirekesztő és gyűlölködő. Nem lehetett egy sörre leülni vele anélkül, hogy elő ne jöttek volna a zsidók, a románok, a háttérhatalom, ami ki akarja irtani a magyarokat, a Gyurcsány, a cigány Orbán, Trianon, stb.. Ne értsetek félre, én szívesen partner vagyok bárminemű politikai beszélgetésben, de egy idő után az embernek nagyon elege lesz abból, hogy folyamatosan ugyanazt az egyoldalú, repetitív gyűlölködést kell hallgatnia, úgyhogy lassan egy évtizede nem nagyon beszélgettünk.
Érdekes módon anno (úgy 2010 környékén) még nagyon muszlimbarát volt, tetszett neki, hogy ők is utálják a zsidókat, de amikor nemrég ránéztem a Facebook profiljára, természetesen már őket is gyűlöli.
Igen, volt egy a baráti társaságban.
Nem a politikai nézetei voltak amik miatt szétváltak az útjaink - nem közvetlenül, hanem azok az elvek amiket támogatott ezen politikai nézeten belül.
Mindkettőnknek családja volt már, gyerekeink, de ő úgy gondolta a drogok legalizációja olyan dolog ami mellett neki ki kell állni. Én és a párom ezt nem tartottuk a gyerekvállalással, családdal összeegyeztethetőnek. Ha szimplán csak marad szdsz-es, az belefért volna, sokan voltak az akkori társaságunkban olyanok akik más pártokat támogattak, még mi ketten a párommal sem szavaztunk mindig ugyanazokra. de neki az szdsz-ben, a "liberális" oldalban ez volt fontos, a drogok.
Igen, beteges Fidesz gyűlölő lett... pedig csak saját magának b@szta el az életét...
Válás, alkoholista lett, gyerektartás 3 gyermek után.
Amíg persze ő kapta a rohadt nagy adókedvezményt ( konkrétan nem kellett SZJA T fizetnie), meg az egykulcsos adó is ott volt, a Fidesz volt az isten.
Utána állandóan a Fideszt szidta, hogy nem marad semmi a fizetéséből....🥴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!