Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy kormányváltásnál ezekkel...

Egy kormányváltásnál ezekkel a projektekkel mi lenne?

Figyelt kérdés
A Fudan egyetem felépítésével, Paks 2-vel és a Budapest-Belgrád vasútvonallal?
2021. ápr. 19. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
ne fantazialj ... nem lesz kormanyvaltas! :)
2021. ápr. 19. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudjuk egyelőre.

Reméljük, hogy leállítanák mindkét projektet. A Belgrád-Bp. vonal egyébként is 2400 éven belül térítené meg a befektetést. Akkorra már szerintem nem is lesz vasút...

2021. ápr. 19. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
2: érdekes, hogy a fideszes szavazók pl. a kínai vasútban milyen előnyt látnak
2021. ápr. 19. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy a szerződéseket fel lehet-e bontani? A titkosítást fel lehet- e oldani?
2021. ápr. 20. 07:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudod, én is sokszor elképzeltem, hogy mi lesz, ha megnyerem az Eurojackpot főnyereményét....de aztán minden marad ugyan úgy...
2021. ápr. 20. 08:16
 6/8 anonim ***** válasza:
A 3-ast, ami egy kérdés lényegében, miért pontozták le? Inkább írják meg a fideszesek, hogy mi a jó a vasútban.
2021. ápr. 20. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:
A Fudan egyetem projektét úgy kötötte meg a narancsbanda szerződésben, hogy nem felbontható. Tehát onnantól hogy zöld utat adnak neki nem lehet leállítani. Nem tudom, hogy a másik két totál fölösleges adóssághalmozó projekt is ilyen-e, de nem lepne meg, ha ilyenek lennének azok is.
2021. ápr. 20. 08:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Eléggé pofátlanok. És ha az ellenzékiek mégis felbontanák a szerződéseket, akkor mit csinálna a nagy Kína? Vagy a ruszkik?

2021. ápr. 20. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!