A Fidesz ott járatta le magát, hogy a dohányboltokat nyitva hagyta, más egészséges lehetőséget bezáratott. Ez meg fog látszani 2022-ben?
#10 Ha ugyanannyi akkor mi a gond. Nem muszáj húst hússal enni, vegyél helyette gyümölcsöt, ugyanott leszel.
Amúgy meg, vegyük alapul a narancsot. Lehet venni 350-400 forintért kilóját a huszadminőségűnek, meghámozni lehetetlen, de kifacsarni ki lehet. Levét megiszod, öröm-bódottá.
"A fideszeseknek sikerült leszavazniuk úgy látom..."
Nem, az épeszű emberek szavaztak le. Mivel hazug módon úgy kommenteltél, mintha csak fideszesek dohányoznának/innának.
A kérdés provokatív, mert a kérdező ténynek tálalja a saját beteg gondolatait.
Felőle ebben a pillanatban betilthatnák a cigit és az alkoholt (bár főzéshez és sütéshez gyakran kell bort, konyakot, rumot használni), de mivel a lakosság harmada függő, ezért hozzá kell jutniuk a napi betevő drogjukhoz, mert különben elvonási tüneteik lesznek.
11-es logikáját követve írhatnám, hogy Fidesz 2/3-ból következik, hogy ez az 1/3 nyilvánvalóan ballib szavazó, de ez is ugyanolyan hülyeség lenne, mint amiket ő ír.
#15 szerintem én írtam azt hogy a fideszesek dohányoznak isznak a #8-ban.
De azt nem tudom hogy hol írtam hogy csak azok? A fideszeseknél viszont alap a dohányzás, és a vedelés, és egyéb önkábítás.
"De azt nem tudom hogy hol írtam hogy csak azok?"
Ott, hogy úgy írtad, mintha a fideszesek lennének az oka hogy nyitva kéne hagyni a dohányboltokat. Mintha ne lennének ugyanúgy bagósok meg piások minden politikai csoportosulásban.
" A fideszeseknél viszont alap a dohányzás, és a vedelés, és egyéb önkábítás"
Bizonyíték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!