Fideszesek! Titeket tényleg nem érdekel, hogy Orbán és Mészáros Lőrinc szétlopja az országot?
Egy kérdést tettem fel hogy hol volt 2010 előtt és neked a válaszod az, hogy de hát a baloldal is korrupt....
Szóval ezzel beismered, hogy Mészáros nem tisztességes úton gazdagodott meg.
Semmi utalást nem tettem, hogy én dicsérném a baloldalt, vagy az, hogy a gázszerelőnk hogyan gazdálkodik a pénzel és erről nekem mi a véleményem.
13-as.
Te valami rózsaszin buborékba élsz. Szerinted létezik politika gazdasági összefonódás nélkül? Nem találkoztam még ilyen emberrel. Vagy tényleg ennyire naiv vagy, vagy szimpla álszent képmutató.
Az állami megrendeléseket így is úgy is megkapja valaki, csak gondolom az nem fáj majd annyira a picinyke zúzádnak ha nyugat-tőkések kapják, és azzal a lendülettel viszik is ki az országból.
Nem tőlünk veszik el hanem a nyugati tőkésektől, csak te úgy ugrálsz itt ahogy a nyugatiak fütyülnek.
#17 pont ahogy lőrinc és társai teszik, viszik ki azzala lendülettel az offshore számlákra. Ráadásul extra túlárazott közbesziken keresztül.
Orbán pedig úgy ugrál, ahogy a német autógyárak, a putyin, vagy a kínaiak mondják, úgy kifizetve nekik azt, amit ők akarnak építeni, és használni itt.
Kérdező: a fideszesek nem okos, elemző, tisztán látó emberek, hanem olyan családban nőttek fel, ahol mindig elfogadták amit mondanak nekik az elvtársak. Ha a németet kellett gyűlölni azt gyűlölték, ha a kulákot kellett akkor azt, ha a fusizót, akkor azt, ha a "lipsy"-t akkor azt. Egy valami maradt azonos: a "hanyatló nyugat" lesajnálása.
#18 Mutassatok már végre példát és bizonyítékot az " extra túlárazott" közbeszerzésekre! Megy a mese habbal de konkrétumot senki nem tud mutatni.
Bármilyen beruházás történik ti nyomatjátok azonnal hogy fideszközeli a cég meg NER haver kapta és hogy túlárazott, közben azt sem tudjátok mi is készül el ott és mennyibe kerülnek azok a beruházások.
Ige ócska ez a " fideszesek nem okos, elemző, tisztán látó emberek, hanem olyan családban nőttek fel.." szöveg. Közben meg te vagy az aki soha egyszer sem néztél még utána a meséknek csak bevetted gondolkodás nélkül mert azt írta le a ballib média, akkor szerinted úgy is van. Aztán meg elmész szavazni a koordinálsz választásra és agyatlanul leszavazol bármelyik párt jelöltjére akit mondanak neked, csak mert bukjon meg a zorbán.
#19 tessék "elvtárs": [link]
Ez IS kiemelkedően drágább lett, annyira, hogy többe került, mint franciaországban egy akkoriban épített ÚJ, 250 km/h-ra épített TGV vonal.
Persze nincs értelme ennek se, hiszen letagadod, megmagyarázod, ahogy őseid teszik 1945 óta, merthogy bármit benyaltok gondolkodás nélkül amit A PÁRT, és A VEZÉR mond.
Én mindig mindennek utánanázek, ez a személyiségtípusom alapja. Ezért is nem maradtam fideszes, nem váltam komcsivá, látva, rádöbbenve hogy ők viszont azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!