Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellett elüldözni innen...

Miért kellett elüldözni innen a világ egyik legjobb egyetemét, a CEU-t és a helyére egy gagyi kínai egyetemet hozni?

Figyelt kérdés

Ez mi más, ha nem nyílt Nyugat ellenesség, és Kelethez dörgölőzés?

Valami magyarázza már meg, hogy akkor a fiatalok 99%-a miért Nyugatra vágyik és nem Keletre? Miért nem kelet felé történik a fiatalok kivándorlása?

2021. ápr. 18. 14:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

Most írtam ki róla én is kérdést, csak jobbat, nem ilyen szélsőségeset...

A CEU 30-40. volt a világon, legjobb szakjával 25.

Azért az 5. helytől távol volt...

A Fudan pedig 70.

Mindkettő remek egyetem és mindkettő sokkal jobb lehetőség egy olyan magyar egyetemnél ami az 500. helyen van, mint az ELTE, vagy az 1000. helyen mint a Corvinus.

Szerintem sem igazságos hogy el lett kergetve a CEU, az lenne a korrekt ha mindkettő itt lehetne.

2021. ápr. 18. 14:43
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, nem is létezik olyan egyetem máshol, hogy CEU, mint ebben az országban - meg amióta átmentek Bécsbe, ott. A CEU nem is rendes egyetem, csak posztgraduális képzései vannak.

MAGYAR egyetem létezik olyan, aminek az angol nevű rövidítése szintén CEU - ez a Közép_európai Egyetem és szépen él és virul, senki nem üldözte innen el.

Amúgy sem a CEU sem pedig a Közép-Európai Egyetem nem világhíres egyetem. az pedig igen nevetséges hogy bárki is a "világ egyik legjobb egyeteme" címet próbálja meg ráaggatni.

Próbáld ki magad! A CEU még csak nem is szerepel az egyetem között, egy spanyol egyetemet kivéve, aminek szintén így kezdődik az elnevezése és az ötszázadik körüli a rangsorban.

2021. ápr. 18. 14:46
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

#13 hoz a link ami lemaradt:

[link]

2021. ápr. 18. 14:48
 14/17 anonim ***** válasza:
3%

Jól van na, győztetek!

Megyek krumplit vetni.

Jaj, de hát még félig fagyott a föld!!! (a kutyabetyáremúltnyócév!)

:D ;)

2021. ápr. 18. 14:55
 15/17 anonim ***** válasza:
58%

A CEU egy agymosoda. Csak Gender prpragandával tömik az emberek fejét. Nem is lehet másból diplomázni [link]

Ehhez képest a Kínai egyetem valódi tudást, képességeket ad az embereknek. Egy lapon nem említhető a kettő👍

2021. ápr. 18. 15:54
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

Ja, kő kemény ateizmust, ami egy ketesztény országban furcsa, ha a marxista agymosás megy, nem igaz?

2021. ápr. 18. 17:22
 17/17 anonim ***** válasza:

15

Ahhoz nem kell külön önálló kínai egyetemet építeni.

A Fudan eddig is jelen volt a Corvinus ALATT, és van egy másik kínai egyetem, ami meg a SOTE ALATT működött.

Szóval kínai orvosi és kínai közgáz képzés már eddig is VOLT.

Most mi lesz azokkal?

2021. máj. 15. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!