Ha már elég iskolai lőtér lesz Magyarországon, akkor várható a fegyvertartási szabályok lazítása is ?
Figyelt kérdés
Különben mi értelme van az egésznek ?
Nyomatja a kormány a lőtér fejlesztési programot, és emellett a világ egyik legszigorúbb fegyvertartási szabálya van nálunk amin most készülnek szigorítani, a borzasztóan veszélyes gumilövedékes fegyverek esetében.
2021. ápr. 17. 21:26
1/9 anonim válasza:
Kérdező, nincsenek és nem is lesznek iskolai lőterek. Ahogyan nincsenek iskolai uszodák vagy iskolai korcsolyapályák, iskolai horgásztavak sem.
A SPORTlövészet olimpiai sportág évtizedek óta, lőterek is vannak, még sem gondolt senki sem a fegyvertartási szabályok lazítására. mert semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2/9 anonim válasza:
Ha a kérdező arra céloz, hogy tanítsunk meg mindenkit lőni, csak úgy mondom, hogy az önvédelemnek vannak más módjai is. Aminél nem áll fenn a veszélye annak, hogy magadat nyírod ki...
3/9 anonim válasza:
Persze, viszont mindenki csakis a saját szemét lőheti majd ki.
5/9 Fsms válasza:
1# Kaszásdüllői általános iskolának (Budapest) van uszodája. Ott laktam, gyerekek ott tanultak úszni.
Ahogy borul el az esze nagy vezírünknek, hamarosan lesz lőtér is.
6/9 árokpart válasza:
Nem mondom egy szóval sem, hogy a Fidesz nem hajlana a Csehországihoz hasonló fegyvertartási szabályokra. Szerintem Orbán Viktor nem tartaná annyira ördögtől valónak, csak szerintem a kormányban Pintér Sándor a régebbi konzervatívabb vonalat képviseli ebben a kérdésben. Hacsak Orbán Viktoron múlana és szinte már a mostani ellenzék még kisebb lenne nem biztos, hogy nem vezetné be. Igazából a Fidesz kommunikációja alapból nem fegyverellenes annyira mint az MSzp és a többi liberális ellenzéki párt.
7/9 anonim válasza:
Nem, és nincs is szükség erre, - van elég pszichopata lazítások nélkül is ebben az országban, aki képes a semmiért egyik pillanatról a másikra kinyírni bárkit a vélt igazáért.
9/9 anonim válasza:
Ha olyan kormány kerül hatalomra, Fidesznek, ellenzéknek sem érdeke(sőt szerintem ellenzék szigorítana is). Egy két kis mini párt LEA75, Mihazánk, kampányol mellette, de sajnos nem lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!