Lőttek a nyárnak? Eljutott Európába az indiai duplamutáns.
"Az indiai mutáció megjelenése jelzi a koronavírus miatti utazási korlátozások rendszerében lévő hiányosságokat is. Az Egyesült Királyságba Indiából nem a legszigorúbb korlátozások szerint lehet belépni – amikor is szállodai karantént írnak elő –, csupán két covid teszttel és tíz napos otthoni karanténnal kell számolni, ám ez nem feltétlenül jelent teljes elzárkózást a külvilágtól, így a fertőzés veszélye fennáll. A dél-afrikai variáns is úgy jutott be a szigetországba, hogy hasonlóan csak közepes erősségű szabályozás volt érvényben az afrikai kontinens felől."
Idióta angolok. Európából érkezőknek kötelező fizetős szállodakarantén teszteléssel 7000 fontért, hatóság félrevezetésekor meg 10 év börtön, olyan lepratelepekről mint India, Dél-Afrika meg ki-be járkálhatnak mintha kötelező lenne. Onnan meg a kamu üzleti igazolással széthordják az egész kontinensen a vírust. Arról is nagy a kuss, hogy hogy került hozzánk az angol mutáns ami letarol mindent. A mai génszekvenálási lehetőségekkel még azt is meg tudnák mondani melyik jómadár hozta be elsőnek, csak hát akkor kiderülne hogy egy nagy xar a járványkezelés, ami a jelen helyzetben csak vízipisztollyal tűzoltás. Semmi másra nem jó csak hogy szívassák vele a jónépet. Amikor busszal jöttünk hazafele külföldről, a fele busznak volt mindenféle igazolása hogy üzleti út, meg kiküldetés, közben mindenki síelni volt, amikor megkérdeztem a határnál, hogy is van ez, az rendőr szó szerint ezt mondta: "Én nekem kell megmondani a kiskapukat?" Amíg ez megy, sose lesz vége ennek az őrületnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!