Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lőttek a nyárnak? Eljutott...

Lőttek a nyárnak? Eljutott Európába az indiai duplamutáns.

Figyelt kérdés
Duplamutáns ellen hatástalanok a mostani vakcinák.
2021. ápr. 17. 07:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
59%

"Az indiai mutáció megjelenése jelzi a koronavírus miatti utazási korlátozások rendszerében lévő hiányosságokat is. Az Egyesült Királyságba Indiából nem a legszigorúbb korlátozások szerint lehet belépni – amikor is szállodai karantént írnak elő –, csupán két covid teszttel és tíz napos otthoni karanténnal kell számolni, ám ez nem feltétlenül jelent teljes elzárkózást a külvilágtól, így a fertőzés veszélye fennáll. A dél-afrikai variáns is úgy jutott be a szigetországba, hogy hasonlóan csak közepes erősségű szabályozás volt érvényben az afrikai kontinens felől."

Idióta angolok. Európából érkezőknek kötelező fizetős szállodakarantén teszteléssel 7000 fontért, hatóság félrevezetésekor meg 10 év börtön, olyan lepratelepekről mint India, Dél-Afrika meg ki-be járkálhatnak mintha kötelező lenne. Onnan meg a kamu üzleti igazolással széthordják az egész kontinensen a vírust. Arról is nagy a kuss, hogy hogy került hozzánk az angol mutáns ami letarol mindent. A mai génszekvenálási lehetőségekkel még azt is meg tudnák mondani melyik jómadár hozta be elsőnek, csak hát akkor kiderülne hogy egy nagy xar a járványkezelés, ami a jelen helyzetben csak vízipisztollyal tűzoltás. Semmi másra nem jó csak hogy szívassák vele a jónépet. Amikor busszal jöttünk hazafele külföldről, a fele busznak volt mindenféle igazolása hogy üzleti út, meg kiküldetés, közben mindenki síelni volt, amikor megkérdeztem a határnál, hogy is van ez, az rendőr szó szerint ezt mondta: "Én nekem kell megmondani a kiskapukat?" Amíg ez megy, sose lesz vége ennek az őrületnek.

2021. ápr. 17. 13:07
 22/25 anonim ***** válasza:
57%
20-as válaszoló én soha nem kaptam el az influenzát sem, az indiai s.z.a.r.t sem fogom elkapni. Amúgy az apámat gyűlölöm, mert tönkre tette és megkeserítette az életem első 27 évét, terrorizálta az anyámat, a nővéremet, meg engem is. Szóval részemről az apám elkaphatja és meg is halhat és, minél előbb hal bele valamibe, annál előbb fogok örülni a halálának. Egyedül a nővéremet és az anyámat szeretem a Földön élő 8 milliárd embernek nevezett élőlényből, szóval csak miattuk fogok legfeljebb aggódni. A nagyszüleim pedig már meghaltak különböző úton módon. De én egy kis zsákfaluban élek és nem hiszem, hogy itt félnem kellene az indiai, vagy az eredeti kínai vírustól.
2021. ápr. 17. 16:12
 23/25 anonim ***** válasza:
54%
Árpádka szép történet, csak senkit nem érdekel. 😅
2021. ápr. 17. 19:48
 24/25 anonim ***** válasza:
Tavaly már 'lőniük kellett' volna a nyárnak, akkor most nem lennék ennyire f0s helyzetben, kevesebb lenne a fertőzött, nem lett volna annyira sürgős az oltás, akkor egy kicsit több időt belefektetve jobban is kifejleszthették volna, hogy hatékonyabb legyen... de nem... tavaly mindent feloldottak a nyáron, hogy jobban tudjuk őket anyázni, mint eddig.
2021. ápr. 24. 08:30
 25/25 anonim ***** válasza:
#24 Pont a tavaszi drasztikus lezárások miatt lett nagy a baj. A bezártság alatt az emberek immunrendszere tropára ment, és erre még rátett egy lapáttal az állandó maszkviselés.
2021. ápr. 24. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!