2022-ben megbukik Orbán Viktor diktatúrája?
Most hogy ilyen rosszul kezeli a járványt, és hogy mindenfelé külpolitikai konfliktusokat generál nacionalista okoból meg fog bukni?
Esetleg a Biden kormányzat nyomást gyakorol rá, hogy tartsa be a demokratikus jogokat?
Haver, azt se tudom, mit kommenteltél, nem a te hozzászólásodra reagáltam.
Meg amúgy is, szerinted az a baj, hogy bárki is lusta megnyomni egy gombot a távirányítón? Halálkomolyan mondod?
Akkor másodszorra is nekifutok, hátha :D
NEM a Te hozzászólásodra reagáltam a #31 kommentemben. Utólag elolvastam, és tettem is fel neked egy kérdést. Örülnék, ha válaszolnál.
"Meg amúgy is, szerinted az a baj, hogy bárki is lusta megnyomni egy gombot a távirányítón? Halálkomolyan mondod?"
Sajnos ismeretségi körömben is megfigyelhető összefüggés, kik milyen médiaterméket/sajtót fogyasztanak, és hogyan döntenek, gondolkodnak. Függetlenül attól, hogy nekik vagy ismeröseiknek mennyire jók az aktuális intézkedések.
Ez pontosan a baloldali szavazókra igaz. A jobboldaliak elolvassák az ellenzéki sajtót, de visszafelé ez nem igaz.
Én ismerek olyan fideszest, aki szerint ha valaki nem Orbán Viktorra szavaz, az Isten ellen szavaz. Szerinted tájékozódik az ellenzékről?
Vannak még hasonlók. Maradjunk abban, hogy minden oldalnak megvannak a szűk látókörű, könnyen megvásárolható szavazói, de azok is, akik tájékozódnak, és van önálló véleményük 1-1 intézkedésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!