Az ellenzéki előválasztás hogyan fog zajlani? Vidékiek is szavazhatnak?
Előre leszögezném hogy nekem bármelyik jelölt jó, a Fidesznél még egy füves csimpánz is alkalmasabb és kevésbé kártékony, szóval nekem mindegy ki lesz végül a jelölt, rá szavazok majd jövő ilyenkor.
De ettől függetlenül van egy preferenciám, bizonyos jelölteket alkalmasabbnak találok másoknál (direkt nem írom le melyiket), így lehet részt vennék az előválasztásban ha lehetséges. De hogyan fog ez zajlani? Csak Pesten lesz a választás vagy vidéken is lehet szavazni?
"Előre leszögezném hogy nekem bármelyik jelölt jó, a Fidesznél még egy füves csimpánz is alkalmasabb„
Nem is indul egy olyan jelölt sem akinek képességei meghaladnák az emlegetett drogos majomét.
Hát akkor ez a magyarázat, hogy nem indul olyan, akinek a képességei meghaladják a drogos majomét. Mert ha indulnának Fideszesek/Mi Hazánkosok, akkor lenne olyan, aki értelmesebb. De mivel nem indulnak, csak az ellenzékiek, ezért nincs. :D
Még az iróniát sem érti és örül neki. Ilyenek ezek a Fideszesek.
Jakab Péter Facebook oldalán lehet nézni például hogy melyik körzetben ki indul. Nem csak Jobbikosokat mutat be, hanem mindenkit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!