Ha szavazni kellene akkor mire szavaznátok??
Őszinte leszek...nem érdekel ha itt szétszednek, egyéni véleményem így látom ,akkor is senki nem ért ezzel egyet.
Mélyen erős bizonytalan táborába tartozó (szavazó?)
2015-ig Fidesz szavazó voltam, 2016-tól ellenzéki szavazó voltam egészen 2020 áprilisáig a járvány kezdetéig. 2020 áprilisától a bizonytalan tábor tagja vagyok, jelenleg nem megyek el szavazni 22-ben, a kérdés, hogy miért?
Mert, én főleg a HVG, 444-hu, Index..stb olvastam és olvasok, és be kell vallanom mélyen kiábrándultam, sőt egyenesen undorodom már, ezektől a médiáktól, ha covid a téma, mert totálisan átestek a lótúloldalára és szabályosan gondolkodás nélkül napi szinten rettegtetnek, ez nem vita téma szerintem, ez tény. Az ellenzéki szavazók gondolkodás nélkül átvették ezt a kommunikációt a sajtóktól, és azt láttam tavaly áprilisban, illetve most is, hogy azok, akik nem értenek ezzel egyet, az ellenzékiek fröcsögő szájjal Fideszesezik a másik ellenzéki szavazót, azon megy egymás között a harc, hogy bizonygatják, ki ellenzékibb a másiknál, csak mert a covid témában nem értenek egyet...undorító...! Kivételesen, nem az ellenzéki politikusok miatt ábrándultam ki az ellenzékből, hanem a szavazóik miatt....A Fideszből részben, az önkritikát nem ismerő birka gondolkodás miatt hagytam ott 2015-ben, az ellenzéket pont ugyan ez miatt hagytam ott, semmivel nem különbek az ellenzéki szavazók a fideszesektől...! Az ellenzéki szavazók között is megfigyelhető, hogy nincs kritikus gondolkodás, aki le meri írni ellenzéki szavazóként, rögtön Fideszesnek átkozzák és az édes anyját emlegetik... meglehet figyelni a mai napig ezt csinálják a HVG komment szekciójában, vagy a Facebbokon az Index vagy az ellenzéki pártok oldalai alatt, egymást ölik, a járvány témában, köszönöm birkákat terelő pásztorokra nem szavazok. Záráskép, a Fidesz oltásellenesezi az ellenzéket, hát ezt kategórikusan cáfolom, ha az ellenzéki szavazók véleményét olvasom, gyakorlatilag, aki nem akarja magát oltani, vagy nem akarja magát minimum 1 évre a 4 fal közé zárni, hát a vírustagadótól a Fideszbérencig mindennek elhordják a másikat, de főleg az a gyakori, hogy az egyik ellenzéki fideszesezi le a másik ellenzékit és azon megy a harc, hogy bizonygatják ki gyűlöli jobban a Fideszt, miközben a járvány kezelésében továbbra sem értenek egyet...
Számomra eddig úgy fest 22 off, vagy Kétfarkúak.
A liberálisok kezdték ezt a gyüllőlködést a kormányoldal csak kényszerűségből vette át. Még amikor csak ellenzéki média volt a NapTV-ben olyanokkal jöttek, hogy Orbán veri a feleségét meg lóval... Pedig akkor még nem is volt jobboldali média.
Ezt az egész médiagyűlölködést a baloldaliak indították el
#6: Szerintem nem a hvg kommentszekciója alapján kellene eldöntened, hogy kire szavazol vagy nem szavazol.
Ami az oltást illeti, én élek vele, de majd mindenki eldönti, hogy mit csinál. Ezt a birkázást viszont jó lenne befejezni. Én is mondhatnám rád, hogy csatlakoztál az oltásellenes vagy Gődény birkákhoz, vagy hogy csatlakoztál a birkázó birkákhoz, de minek. Ha elvárod a tiszteletet, akkor te is add meg másoknak.
Abban igazad van, hogy az emberek hajlamosak elfogultak lenni ha a saját valós vagy vélt igazukról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!