Ez inkább csak propagandafilm vagy pedig tényleg a valóságról beszél?
10
Jézusom, beleolvastam a kommentekbe a videó alatt. Sírni volna kedvem.
13: az biztos, hogy végtelenül elvakult lehet az, akinek ez az ömlengés bejön
Azóta már vannak kevésbé lelkes kommentek is, kíváncsi leszek, letiltják-e majd a kommentelést a propagandisták.
szépen összejöttetek. Vicces látni hogy mindenki sorra kijelenti hogy propaganda, de sem megnézni nem hajlandó sem utána nézni hogy amit állítanak az igaz-e vagy sem. Így megy ez a balliberális oldalon: ha nem az ő médiájukban szerepel akkor propaganda, ha nem a kormány ellen szól, akkor propaganda és nem is kell vele foglalkozni.
Aztán meg minden alkalommal ott álltok értetlenül, hogy mi is történt a választáson, hogyhogy nem a kedvenceitek nyertek, pedig ti annyira de annyira tudtátok hogy itt minden rossz, mindent IS ellopnak, innen menekülni akarnak milliószám az emberek és az élet egy nagy sz@r.
Pedig csak nektek ilyen és ti szándékosan elkerülitek a valóságot, mert az a meséitekkel szembe megy.
Jó, akkor támaszd alá adatokkal azt az állítást, hogy Európa élmezőnyébe kerültünk. Megvárom.
"Ne hisztizz, nem teszem. NEKED totál felesleges"
Más szóval nem tudod.
"mert 11 éven keresztül nem voltál hajlandó kinyitni a szemed."
Fogalmad sincs miért hiszed el, amit a videóban mondanak, de azért én vagyok, aki nem nyitja ki a szemét. Okos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!