Amint beoltottak minden regisztráltat, az oltáselleneseknek szigorú kijárási tilalmat kell bevezetni egész napra. A betartatása folyamatos utcai ellenőrzésekkel és elrettentő erejű bírságokkal történne. Egyetlen okból mehetnének ki, ez pedig az oltás. Erre kapnának egy rövid ideig érvényes SMS-t, amit be kell mutatni a rendőrnek.
A beoltottaknak viszont cserébe mindent ki lehet nyitni, az összes korlátozás megszűnhet. Nincs maszk, se semmi, minden a régi.
Azt hiszem sirnál mikor 5000ft lenne egy kg kenyér, vagy épp 20000 egy hamburger, mert nincs aki megtermelje az alapanyagot, hisz nem mehet ki a házából. :D
Bár valszeg csak trollkodik.
2021. ápr. 16. 00:21
12/18 anonim válasza:
Nem. Ne hidd magad különlegesnek csak azért, mert magadba nyomattál valami gennyet! Én is be vagyok oltva, de ettől még nincs jogom másokat megfertőzni, megkülönböztetni, ellenségként kezelni és annak beállítani. Visszatérhetne a józan eszed, - ha volt ilyen egyáltalán!
2021. ápr. 16. 00:27
13/18 anonim válasza:
Látjátok, ez történik mikor elfelejti valaki bevenni a gyógyszerét. Vagy csak egyszerűen elgurul.
2021. ápr. 16. 06:18
14/18 anonim válasza:
Nem támogatnám. Azonnal elmenekülnék az országból és egy másik országban beadnám a menekültkérelmem Belaruszba. Ehhez képest amit felvázoltál Belarusz az emberi jogok paradicsoma.
2021. ápr. 16. 07:33
15/18 anonim válasza:
Nem támogatom, pedig oltáspárti vagyok.
Úgy gondolom, hogy mindenki döntse el maga, hogy akar e oltást.
Az egyéni felelősség mellett persze van egy közösségi felelősség is.
Aki nem oltatja be magát, leginkább a saját egészségével játszik, de ez legyen az ő dolga.
2021. ápr. 16. 08:12
16/18 anonim válasza:
Amíg nincs biztonságos oltás, addig semmiképpen. Én még utána sem támogatnám, mert egy nátha miatt felesleges a mostani cirkusz.
2021. ápr. 16. 08:12
17/18 anonim válasza:
Miért büntetnéd az óvatos honfitársaidat, akik nem akarnak egy országos emberkísérletben részt venni?
2021. ápr. 16. 10:57
18/18 anonim válasza:
Hogyne 🤣 idiota. Nem mindenki kap el minden szrt nekunk nincs ra szuksegunk. Az ilyen bolondokat kene bezarni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!