Az ellenzékiek mit gondolnak a gyerekek után járó támogatásokról?
Pénzben, természetben kell segíteni a családokat? Jó ezt jövedelemhez kötni? Rászorultság szerint pont a legszegényebbeknek kéne adni a pénzt és nem a jól keresőknek a CSOK-ot meg a családi adókedvezményt?
Mert elég sokat szokták az ellenzékiek bírálni a jelenlegi családtámogatási rendszert de nekem nem világos, hogy ők mégis mit szeretnének akkor. Visszatérnének az alanyi jogon járókhoz mint ami 2010 előtt volt?
Én mélyen elítélem!
Azoknak kell adni azt a pénzt, akik rászorulnak. Sokan élnek szegénységben, segélyezzük őket inkább, a minimálbért duplázzák meg.
Így is sokan vagyunk a világon, nem kell gyerek, a fogyó lakosságot és fogyó munkaerőt inkább a szegényebb országból idevándorlókkal kellene orvosolni.
"Azoknak kell adni azt a pénzt, akik rászorulnak."
És ezt a pénzt hogyan kívánod előteremteni? Kitől akarod elvenni?
"fogyó munkaerőt inkább a szegényebb országból idevándorlókkal kellene orvosolni."
Még több eltartottat? Minek?
"És ezt a pénzt hogyan kívánod előteremteni? Kitől akarod elvenni?"
Meg kell adóztatni a gazdagokat.
"Még több eltartottat? Minek?"
Eltartottak? Dolgozni jönnek ide. Olvastam, hogy a legtöbbjük szakképzett, aki idejön, és hasznos munkaerővé válnak.
"Dolgozni jönnek ide. Olvastam, hogy a legtöbbjük szakképzett, aki idejön, és hasznos munkaerővé válnak."
Te még hiszel a mesékben.
Biztosan véletlenül alakultak ki nyugaton (a mesés nyugaton ahol kolbászból van a kerítés) a párhuzamos társadalmak, a beilleszkedésre képtelen 2-3. generációs menekültk jelentős részéből.
"Meg kell adóztatni a gazdagokat."
Ki számít gazdagnak? És jövőre ki fog gazdagnak számítani?
"a párhuzamos társadalmak, a beilleszkedésre képtelen 2-3. generációs menekültk jelentős részéből."
Látom a Fidesz propaganda médiából nincs hiány.
"Ki számít gazdagnak? És jövőre ki fog gazdagnak számítani?"
Amennyi pénzt a Mészáros ellopott, fel lehetne számolni a szegénységet!
"Amennyi pénzt a Mészáros ellopott, fel lehetne számolni a szegénységet!"
NE a lózungot nyomd! Ki számít szerinted gazdagnak? Mekkora nettó éves jövedelem felett vennéd el az emberek pénzét ?
7!
Hát! Feritől tanulták a matekot, úgyhogy tuti.
"Ki számít szerinted gazdagnak? Mekkora nettó éves jövedelem felett vennéd el az emberek pénzét ?"
Mészáros, Tiborc, Orbán apja, a Fidesz haverok!
Egyre több a jövedelem, egyre magasabb lenne az adó. Minimálbér adómentes és megemlve. 200ezer-300ezer között a mostani adózás. 300ezer fölött megemelve kb 20%-kal. 400ezer nél 30% pl. és így tovább.
9?
300001-nél 35% (azaz az adó 105000)
400001-nél 45%? (azaz az adó 180000)
Biztos sokan lennének legálisan bejelentve. XD
Agyhalott komcsi!Könnyen turkálsz más zsebébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!