Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » BRÉKING! Orbán Viktor a nép...

BRÉKING! Orbán Viktor a nép akaratát képviseli! Most már bízhatunk benne?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan akarták, hogy ne nyissanak a sulik és Orbán bejelentette, hogy csak az óvodák és az alsósok mennek majd. A nép akaratát nézte. Tudja jól, hogy a nép nyitást akar és 3,5 millió beoltottnál kinyitnak a teraszok! Értitek? A teraszok nyitnak! Megoldódnak a vendéglátósok anyagi problémái szerintetek? Az vitathatatlan, hogy Ő, a mi érdekünket nézi.

2021. ápr. 14. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Mikor jelenti be, hogy zártajtós legyen az UEFA meccs?

Arról is felmérés volt, és a megkérdezettem 87%-a nem szeretné, hogy idehozzanak mindenféle zimbabwei mutánst a focihuligánok.

Mikor fog érvényesülni a nép akarata? Erről bezzeg ne tart nemzeti konzultációt.

2021. ápr. 14. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
12%

#1!

Olvasd el, hogy milyen feltételekkel jöhetnek a "focihuligánok"!

Akkor talán nem fogsz ekkora hülyeséget írni.

Azt mondjuk nem értem, hogy mitől automatikusan huligán valaki, mert meccsre jár.

2021. ápr. 14. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Csak azért hallgat a népre mert egy éven belül választás. Ha megfigyelted, 2010 óta ezt teszik.

Az első 2 évben Putyin seggét nyalják és hol Soros, hol a migránsok a démonok. A másik kettőben pedig a népnek nyal és hol Gyurcsány, hol Jakab a hunyó.

Okosan csinálja azt meg kell hagyni.

2021. ápr. 15. 01:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Nehéz képviselni a nép akaratát, a tíz millió ember majdnem tíz millió féleképp kezelné a járványt.
2021. ápr. 15. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:

A nép akarata:

Nincs is járvány.

Ez csak félelemkeltés.

Én biztos nem oltatom be magam.

Azért zárnak hogy Lőrinc feltudja vásárolni a tönkrement cégeket.

Én biztos nem hordok maszkot.

Nem kellene bezárni semmit.

Miért nyitnak.

A hülye kormány miatt van a sok beteg és halott.

2021. ápr. 15. 09:03
 6/6 A kérdező kommentje:

"A nép akarata:

Nincs is járvány.

Ez csak félelemkeltés.

Én biztos nem oltatom be magam.

Azért zárnak hogy Lőrinc feltudja vásárolni a tönkrement cégeket.

Én biztos nem hordok maszkot.

Nem kellene bezárni semmit.

Miért nyitnak.

A hülye kormány miatt van a sok beteg és halott."

Ez az elmebetegek akarata, akik szerint az egész járvány kitaláció. Ugyanolyan végletesek vagytok, mint aminek elhordjátok azokat, akik szerint kell ide bármiféle korlátozás (köztük engem is). Járvány létezik, korlátozás is kell és maszk is, csak a Fidesznek vannak idióta szabályai. Például maszkot zárt térbven kéne hordani, a hozzád hasonló járványtagadók ott se tennék, ezért jó a maszkordás. Nyilván egy üres utcán nicns értelme, csak ti nem ésszerű szabályokat akartok, hanem semmilyet. Lakatlan szigetet javaslok neked, ott nem parancsol a zorbán.

2021. ápr. 15. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!