Gyurcsány Ferenc kinek lövette ki a szemét amiért "szemkilövető" lett a neve?
Örülök neki, hogy te meg vagy elégedve orbánnal. Ő nem lövet, ő csak lop, csal, hazudik. Tudom-tudom, gyurcsány, migránsok, soros.
Gyurcsány lehet, hogy 120 rendőrt hívott be, orbán meg eladta az országot pénzért a letelepedési kötvényes maffiózóknak, a kínaiaknak meg az oroszoknak. Inkább 120 izraeli rendőr, mint amit obán csinál.
Egyébként milyen érdekes, hogy ilyenkor jó forrás az index, de minden más alkalommal hazudtak, mint most a telex :)
"Tudom-tudom, gyurcsány, migránsok, soros."
az miért van, hogy a ballibek olyan dolgokkal akarják illusztrálni, hogy a zÓRBÁÁÁN milyen képtelen kommunikációt folytat, amibe történetesen tökéletesen igaza van?
tudom-tudom, stadion, mészáróóós, az a baj hogy továbbmennek
#24 Gyurcsányod saját maga nyilatkozta hogy október 23-án állandó kapcsolatban volt az események alatt a budapesti rendőri vezetéssel és mindenről pontosan tudott.
Nem más mondta ezt hanem ő maga. Ha bármi nem úgy történt volna ahogyan ő azt akarta, akkor leállíthatta volna. megtette? nem. Az ha egy ország vezetője tudja hogy lőnek az emberekre az utcán és megtehetné hogy ezt megállítja de nem teszi, az pontosan ugyanaz mintha ő maga adta volna parancsba hogy megtegyék.
Ha az utcán a haverod megver valakit és te ezt végignézed majd megveregeted a vállát hogy ügyes volt, mielőtt megy és megveri a következő embert, akkor téged teljes joggal leültetnek ugyanúgy, mint őt. Gyurcsány ennek minősített esete.
gyurcsányék hozták a törvényeket
gyurcsány dróton rángatta a rendőrséget
jó, hogy a bíróságon nem gyurcsány ült be ítélkezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!