Mennyire kínos amikor egy olyan ember retteg a kínai egyetemtől, aki annak idején a foxi maxin tanszékevezető is volt?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 11:56
1/13 anonim válasza:
Én bevallom őszintén, nem értem a kérdést...
2/13 A kérdező kommentje:
a baloldal narratívája, hogy a kínai egyetem az olyan lesz mint a marxista leninista esti egyetem
miközben a jelenlegi baloldalon találhatóak ennek az egyetemnek az üzemeltetői
2021. ápr. 14. 12:20
3/13 anonim válasza:
Mennyire kínos, amikor egy olyan miniszterelnök, aki korábban a kommunizmus ellen harcolt, magyar földön, a magyar adófizetők pénzén építtet kínai cégekkel egy marxista egyetemet a kínaiaknak ajándékba?
4/13 A kérdező kommentje:
tanszékvezető út meg sír üvöltve
2021. ápr. 14. 12:34
5/13 anonim válasza:
Nekem nem azzal van a bajom, hogy kínai az egyetem, hanem hogy 500 milliárdos kínai hitelt veszünk fel rá, kínaiak fogják építeni és mindent ők csinálnak.
Ennyi pénz a komplett magyar felsőoktatásra nincs szánva, arról nem is beszélve, hogy megint a kínaiak csinálják. Mint a tiszaújvárosi MOL sztori: 1000-2000 euró + kaja + szállás + utaztatásért én is bárhol megcsinálnám. Ja hogy a magyar munkásnak nem fizetnek ennyit? Aztán hisztiznek, hogy háborognak az emberek? Nálunk meg örülni kell, ha az építőmunkás be van jelentve?
7/13 A kérdező kommentje:
sajnálom hogy nem akarjátok érteni
2021. ápr. 14. 13:28
8/13 anonim válasza:
Nagyon sokat elmond a fidesz-szavazók értelmi színvonal(talanság)áról, hogy a marxista egyetemmel annyi a baja, hogy azt egy állítólag marxista ember ellenzi. Az nem probléma, hogy egy állampárti egyetemet nemhogy beengednek az EU-ba, de 500 milliárd forintot égetnek ezzel el, hogy eladósítják az országot, hiszen az ő szeretett vezére csinálja, ezért ez csak jó lehet.
9/13 A kérdező kommentje:
csak szerintetek marxista az az egyetem, miközben a foxi-maxis volt tanároktól tanszévezetőktől származik egy a fröcsögő propaganda
2021. ápr. 14. 13:36
10/13 anonim válasza:
Mi az a foxi-maxi ebben a kontextusban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!