Támogatnátok azt, hogy a szerencsejátéknak ne legyen korhatára, lehessenek a kocsmákban videopoker nyerőgépek, és ne legyenek állami kontroll alatt a kaszinók?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 10:47
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
41 szavazat
1/11 anonim válasza:
Az a vilag mar elmult tesokam ... de online tied a Vilag! :)
2/11 anonim válasza:
Ez volt az egyik jó húzása a kormánynak hogy megszüntette a kocsmákban a nyerőgépeket.
3/11 anonim válasza:
Beulsz egy kocsmaba es 'felkaru rablozol' a telefonodon, ha van wifi :D
4/11 anonim válasza:
A kocsmákban lehet darts-ozni, billiárdozni, csocsózni. Sokkal értelmesebb tevékenységek.
5/11 anonim válasza:
Nyet.
Pl. a korhatárral mi a bajod?
6/11 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki. Napi 10 órát biztos ilyen kocsmákban ülnék, vagy jóba lennék pár pultossal.
7/11 anonim válasza:
Nem Fideszesként nagyon tudom a mai napig támogatni a kormány ezen döntését, ahogy a cigit is korlátozta korlátozza, nyilván naiv nem vagyok mind2 témában a komák haverok pozícióba hozás volt a fő érv, mert ugye a politika nem más mint üzlet, de ettől még támogatom ezen két Fideszes döntést.
8/11 anonim válasza:
De minnél több nyerőgép kellene a kocsmákba.
Mivel így nem egymást verik az emberek,hanem a gépet,viszont termel pénzt a gép.
10/11 anonim válasza:
Nem támogatnám.
A kaszinók kisebb kontrollját talán, de csak amiatt, hogy ne az összes Fideszes kézben legyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!