Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elértük a 3000000. beoltottat,...

Elértük a 3000000. beoltottat, hol van az ígért bejelentés a további lazításokról?

Figyelt kérdés
Pár napja még ezzel volt tele a kormánysajtó.

2021. ápr. 13. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

5./"összetehetjük a kezünket, hogy 22 óráig (maszkban) arra mászkálunk, amerre akarunk, 10 főig csoportosulhatunk, stb"

Olyan boldog vagyok mint egy happy meal menü, mindjárt bontok is egy pezsgőt!Juhéjjjjjjjjj!!!

2021. ápr. 13. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy egy szavunk nem lehet, osztrákokhoz, németekhez, olaszokhoz képest tök lazák a szabályaink"

Erről eszembe jut az MKKP egyik plakátja abból az időből, amikor még viccesek voltak:

[link]

2021. ápr. 13. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:
92%
Én nem vagyok fideszes de a 2.5 milliós oltásos lazitasokat betartották.Oruljunk hogy egyáltalán készült valami a sok virusrettego ellenére. De úgy látszik a magyaroknak semmi se jó...
2021. ápr. 13. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!