Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem oltottak már be?

Miért nem oltottak már be?

Figyelt kérdés

Orbán doktor úr februárban azt mondta, hogy húsvétig az összes addig regisztráltat beoltják. Én már jóval előtte regisztráltam, szóval az a kérdésem, hogyhogy nem kaptam még most sem egy fránya oltást vagy egy behívót?

[link]

2021. ápr. 13. 14:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%

Amikor Orbán Viktor kijelentette, még csak 2 millió regisztrált volt.

Húsvétig 2,3 millió ember beoltása meg is történt.

2021. ápr. 13. 16:30
 12/21 A kérdező kommentje:
Azt mondták, hogy húsvétig mindenkit beoltanak, aki regisztrált. Engem nem igazán érdekel a sorrend, meg hogy hányan regisztráltak előttem vagy utánam, engem az érdekel, hogy miért nem vagyok beoltva, ha ezt mondták. Hogy miért csak az 50-eseket hívogatják húsvét után egy héttel is. Nagyon örülök, ha valakinek az egész családját beoltották, de attól még ismerek oltatlan 70 évest is, aki szintén régen regisztrált.
2021. ápr. 13. 18:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Megnőtt az oltakozási kedv, sok olyan regisztrált, aki veszélyeztetettebb besorolású, mint te, és eléd kerültek.

2021. ápr. 13. 18:51
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
14.Azt is mondták,hogy 2 hét alatt rendet tesznek.
2021. ápr. 13. 18:57
 15/21 anonim ***** válasza:

#12 A kérdésemre nem válaszoltál.

Hány éves vagy?

2021. ápr. 13. 19:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem oltottak még, túl egészséges vagyok, és nem tartozom más előre sorolt csoportba, de egy nálam fiatalabb, covid intézkedések miatt hisztiző ismerősömet most oltották, mert krónikus betegsége van...
2021. ápr. 14. 06:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Kollégákkal amúgy pont beszéltük, mikor megjelent ez a regisztrációs ellenőrző oldal, hogy aki regisztrált, de nem mutatja, az jelentheti azt is, hogy már keresni fogják az oltás miatt. Egyik kollégámnál ez volt, hogy nem mutatta az ellenőrző oldal, pedig regisztrált, és hívták is, hogy oltják. Szóval ha tényleg így működik, akkor amíg ott látod magad, addig még nem kerülsz sorra, ha egyszercsak nem dob ki keresésre, akkor már várhatod, hogy keresni fognak hamarosan.
2021. ápr. 14. 09:18
 18/21 A kérdező kommentje:
Az hogy hány éves vagyok, irreleváns, mivel már húsvét előtt be kellett volna hogy oltsanak. Értelemszerűen 50 alatti vagyok, ha a háziorvos még csak az 50+-osokat hívogatja a szpútnyikra.
2021. ápr. 14. 13:04
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

#18 Nyilván nem véletlenül nem írod le hány éves vagy, mert te is tudod jól, hogy ez nagyon is számít. Ha fiatalabb vagy akkor később fogsz sorra kerülni, ahogy meg is mondták az első pillanatban. Ha pedig nem vagy 18 éves sem, akkor még nem is kaphatsz a védőoltásokból, mert 18 év alattiakat csak különlegesen indokolt esetben oltottak be eddig.

Nem, nem kellett volna hogy húsvét előtt beoltsanak. HA maradt volna az akkori szám, a 2 milliónyi regisztrált, AKKOR történt volna meg az hogy még a legfiatalabbakat is beoltják húsvétig.

2021. ápr. 14. 14:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig súlyozhatnának a regisztráció alapján is. Én január eleje óta várok, 36 éves vagyok, egészséges, ha egy idősebb vagy egy krónikus beteg most kap észbe az orvosom praxisában, akkor is elém kerül. De olvastam Facebookon is olyat, hogy valaki idősebb, vagy krónikus beteg, még korábban regisztrált, mint én és még egyáltalán nem kapott oltást.
2021. ápr. 14. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!